Arkadaşlar PC bozuldu kuzenime verdim o da PC'yi yapmış ve denemek için CS:GO'ya girmiş ancak ilk başlarda söylemedi. Sonrasında hile açmış genel beklme süresi yazıyor bir türlü bulamadım.
Bu bir sorun değil zaten, bariz hile açmış bir de başlığa Genel bekleme süresi sorunu yazıyor PC'yi tamir etsin diye kuzene veriyor ve kuzen "siesgo" girip ban yiyor, daha iyi senaryo olamazdı.
Bu bir sorun değil zaten, bariz hile açmış bir de başlığa genel bekleme süresi sorunu yazıyor PC'yi tamir etsin diye kuzene veriyor ve kuzen "siesgo" girip ban yiyor, daha iyi senaryo olamazdı.
Kafanız mı iyi ya PC bozuldu diyorum kuzenim aldı yapmış PC'yi CS:GO varmış açmış hileyle oynamış ben itiraz etmiyorum çözümü varsa söyle yoksa da boş yapma.
Kardeşim boş yapacaksan git ya açık açık anlatıyorum inanmıyorsan yardım edemiyorsan eleştirme.
Kafanız mı iyi ya PC bozuldu diyorum kuzenim aldı yapmış PC'yi CS:GO varmış açmış hileyle oynamış ben itiraz etmiyorum çözümü varsa söyle yoksa da boş yapma.
Yardım edilecek durum yok kendin diyorsun hile açmış kuzenim ban yemiş ve ow banıda kalıcı oluyor he o hileci aramızdan ayrıldı demeside doğru değil onu açıklamışsın o arkadaş biraz anlamamış ama seninde gidip burada millete hakaret etmen doğru değil.
Beyinsizlik mi ? Hile açarak beyinsizliğini gösteriyorsun zaten, hileci seni, iyi ki banlanmışsın Yardım edecek bir şey yok hile açmışsın ne yapmamızı bekliyorsun ? VALVE bile diyor " VAC banı açılmaz"
Beyinsizlik mi ? Hile açarak beyinsizliğini gösteriyorsun zaten, hileci seni, iyi ki banlanmışsın Yardım edecek bir şey yok hile açmışsın ne yapmamızı bekliyorsun ? VALVE bile diyor " VAC banı açılmaz"
Okuduğunu anlamanda problem var sanırım. Olay gerçek bile olsa kuzenime verdim diyor. Kendi neden hile açsın ? Sırf yorum yapmak için yorum yapıyorsun. Yok ''güzel senaryo'' yok bilmem ne. Milletin günahını alıyorsun haberin yok. O olay gerçek ise senin alacağın günahı bilmen lazım. Haksız yere yalanla suçlamak nedir bilmiyorsun. Hani ben olay gerçek yada yalan demiyorum ama sen sanki olayın yalan yada senaryo olduğundan eminmiş gibi konuşuyorsun.
Okuduğunu anlamanda problem var sanırım. Olay gerçek bile olsa kuzenime verdim diyor. Kendi neden hile açsın ? Sırf yorum yapmak için yorum yapıyorsun. Yok ''güzel senaryo'' yok bilmem ne. Milletin günahını alıyorsun haberin yok. O olay gerçek ise senin alacağın günahı bilmen lazım. Haksız yere yalanla suçlamak nedir bilmiyorsun. Hani ben olay gerçek yada yalan demiyorum ama sen sanki olayın yalan yada senaryo olduğundan eminmiş gibi konuşuyorsun.
Banane ya senaryo olup olmadığı. Açmış biri hile gelmiş buraya " Genel bekleme sorunu " diyor ne yapmamızı bekliyor banını kendimiz mi açalım ? Yeni hesap mı hediye edelim, başarıymış gibi