CS:GO genel bekleme süresi sorunu

İşletim sistemi
Windows 10
Katılım
27 Haziran 2019
Mesajlar
281
Çözümler
2
Arkadaşlar PC bozuldu kuzenime verdim o da PC'yi yapmış ve denemek için CS:GO'ya girmiş ancak ilk başlarda söylemedi. Sonrasında hile açmış genel beklme süresi yazıyor bir türlü bulamadım.
 

Dosya Ekleri

  • 1591735590188.jpg
    16,9 KB · Görüntüleme: 323
  • 1591735626817.jpg
    8,1 KB · Görüntüleme: 297
Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğin adam hile denemek için hesabını banlatırmış birazcıkda fazla belli etmiş herhalde sonrada owye çıkıp ban yemiş.

Kardeşim boş yapacaksan git ya açık açık anlatıyorum inanmıyorsan yardım edemiyorsan eleştirme.
Bu bir sorun değil zaten, bariz hile açmış bir de başlığa genel bekleme süresi sorunu yazıyor PC'yi tamir etsin diye kuzene veriyor ve kuzen "siesgo" girip ban yiyor, daha iyi senaryo olamazdı.

Kafanız mı iyi ya PC bozuldu diyorum kuzenim aldı yapmış PC'yi CS:GO varmış açmış hileyle oynamış ben itiraz etmiyorum çözümü varsa söyle yoksa da boş yapma.
 

Boş yapmıyoruz olan bu ilk 3 kişide cevabı vermış zaten daha oynanmaz CS:GO o hesapta başka hesaba geçmen lazım.
 
Yemin ediyorum aklınıza zorunuz var olm bizim millet buraya yardım etmeye değil eleştirmeye geliyor beyinsizlikten başka bir şey değil.

Yardım edilecek durum yok kendin diyorsun hile açmış kuzenim ban yemiş ve ow banıda kalıcı oluyor he o hileci aramızdan ayrıldı demeside doğru değil onu açıklamışsın o arkadaş biraz anlamamış ama seninde gidip burada millete hakaret etmen doğru değil.
 
Yemin ediyorum aklınıza zorunuz var olm bizim millet buraya yardım etmeye değil eleştirmeye geliyor beyinsizlikten başka bir şey değil.
Beyinsizlik mi ? Hile açarak beyinsizliğini gösteriyorsun zaten, hileci seni, iyi ki banlanmışsın Yardım edecek bir şey yok hile açmışsın ne yapmamızı bekliyorsun ? VALVE bile diyor " VAC banı açılmaz"
 
Okuduğunu anlamanda problem var sanırım. Olay gerçek bile olsa kuzenime verdim diyor. Kendi neden hile açsın ? Sırf yorum yapmak için yorum yapıyorsun. Yok ''güzel senaryo'' yok bilmem ne. Milletin günahını alıyorsun haberin yok. O olay gerçek ise senin alacağın günahı bilmen lazım. Haksız yere yalanla suçlamak nedir bilmiyorsun. Hani ben olay gerçek yada yalan demiyorum ama sen sanki olayın yalan yada senaryo olduğundan eminmiş gibi konuşuyorsun.
 
Banane ya senaryo olup olmadığı. Açmış biri hile gelmiş buraya " Genel bekleme sorunu " diyor ne yapmamızı bekliyor banını kendimiz mi açalım ? Yeni hesap mı hediye edelim, başarıymış gibi
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…