CS:GO Gereksiz Anti Hile Banı

Furkan_D

Kilopat
Sosyal Tayfı
Valve ve CS:GO yetkililerini Üstün başarılarından dolayı tebrik etmek zorundayım :)
2017'de sevinçle almış olduğum oyunu 1 günde elimden aldılar. Ne zorluklarla biriktirdiğim envanterimi de kapatmış bulunmaktalar. Bu arada hile açacak olsaydım, envanterimi satar parasını alırım. Koyarım cebime işime bakarım. Nereden baksanız 100-125 TL envanterim var. Hizmet madalyam, 500 saat, galibiyet, rank vs gibi şeyler hep çöp oldu. Ben hayatım boyunca hilelere karşı koymuş birisiyim. Herkesi hile açmayın diye uyardım ve sonuç hüsran olsun, ne yapalım kaderimizde bu varmış. Benim yerimde siz olsanız yapmadığınız bir şey için size suçlasalar, bu sizi nasıl etkiler?

20190727003418_1.jpg 20190727003755_1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsan, hakkını aramak için destek sistemi ile iletişime geçebilirsin.

Valla 1 haftalığına köye gitmiştim bırak cs'yi pc yoktu elimde, eve döndüğümde cs girmeye çalıştım .. oda ne ? VAC BAN :D komik ya. Steam Community :: Daryl1dx
Üstelik 1.8K Saatim vardı :D İlk başta OW Ban 3 gün sonrasıonda VAC Bana dönüştü :D
Hocam destek'ten ümidinizi kesiniz. Önceden plays.tv üzerinden oynadığım oyun kayıtlarını atmama rağmen açmadılar. Maalesef VAC'li hesabı açmak ile ölüyü diriltmek arasında pek fark göremiyorum. Valve bu konuda aşırı katı.
Hile kullanmadığınız halde VAC Ban yeme ihtimaliniz çok düşük. Hesap paylaşımı yapmadığınıza emin misiniz?
Hakan abi gerçekten öyle demeyin bu tarz durumlar çok nadir olsada var. Hesap paylaşımı değilde son zamanlarda bir durum duydum. VAC sisteminde bir Glitch tarzı bir durum okumuştum. Kaynak belirtemeyeceğim çünkü doğru olup olmadığını bilmiyorum.

VAC lı hesap kolay kolay açılmaz benim arkadaşlarımdan biri overwatch ban yedi e steam desteğe mesaj attıktan 2 yıl sonra banı kalktı. Ama o 2 yılda başka hesabi kastı bile. Ama VAC yemek kolay değildir.

Hile kullanmadığınız halde VAC Ban yeme ihtimaliniz çok düşük. Hesap paylaşımı yapmadığınıza emin misiniz?

Gerçekten öyle demeyin, bu tarz durumlar çok nadir olsa da var. :D Hesap paylaşımı değilde son zamanlarda bir durum duydum. VAC sisteminde bir Glitch tarzı bir durum okumuştum. Kaynak belirtemeyeceğim çünkü doğru olup olmadığını bilmiyorum.

Kesinlikle katılıyorum.
Bozdum gene. :D

Destek'ten ümidi kesin, uğraşmayın bile zira VAC'ın açılma durumu yok denecek kadar az. Bu zamana kadar belki 1 belki 2 hesap açılmıştır.

Beni yanlış anlamayın, size inanıyorum ama bu zamana kadar gerek arkadaşlarım gerek tanımadığım insanlar olsun durduk yere VAC atıldığını hiç görmedim. Mutlaka bir sebep oluyor. CFG olsun SkinChanger olsun üçüncü parti olsun mutlaka bir sebep oluyor ki VAC yiyesiniz. Ben 4 senedir oynuyorum defalarca OW düşmeme rağmen yemedim. Bir ara bahsettiğiniz glitch muhabbeti olmuştu ve birçok hesap sebepsizce ban yemişti ancak envanter vesaire şeyleri karşılamışlar mıydı bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı