CS:GO geri dönebilir mi?

Selam, CS2'yi takip etmiyorum lakin 2014'ten beri CS:GO oynayan biri olarak ve çocukluğu CS ile geçmiş birisi olarak CS2 ile CS'yi kendimde bitirdim. Bugün oyunun istatistiklerini kontrol ettim:

Eki Görüntüle 2018322

İstatistikler rezalet. Pazarda da CS2'den kaynaklı deli bir düşüş varmış. CS:GO zamanında 1.8m kadar oynanan oyun bu kadar oyuncu kaybı yaşadı, belli ki benim gibi oyunu bırakan çok fazla insan var. Peki sizce Valve CS:GO'yu opsiyon olarak döndürür mü? (Source, 1.6 gibi). Ben şahsen bunun hakkında bir adım atılacağını düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz neler?

Size kesinlikle katılıyorum CS:GO'da 4 k saatim vardı, şu an haftada 1 drop için giriyorum.

Saçma sapan sorunlar olduğu için düşüş var CS2 kötü olduğu için değil.

Vallahi ben 1 ay denedim sorun var, ama kesnilikle CS:GO daha iyiydi.

Selamlar, CS2'yi takip etmiyorum lakin 2014'den beri CS:GO oynayan biri olarak ve çocukluğu CS ile geçmiş birisi olarak CS2 ile CS'yi kendimde bitirdim. Bugün oyunun istatistiklerini kontrol ettim:

Eki Görüntüle 2018322

İstatistikler rezalet. Pazarda da CS2'den kaynaklı deli bir düşüş varmış. CS:GO zamanında 1.8M kadar oynanan oyun bu kadar oyuncu kaybı yaşadı, belli ki benim gibi oyunu bırakan çok fazla insan var. Peki sizce Valve CS:GO'yu opsiyon olarak döndürür mü? (Source, 1.6 gibi). Ben şahsen bunun hakkında bir adım atılacağını düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz neler?
Olmaz

CS:GO 2 Hype'ı ile oyuna uzun aradan sonra dönen ya da başlayan kitle eridi sadece.
1700166505803.png 1700166502849.png
CS2 duyurulmadan önce ve sonrası:

Her operasyonda anlık artışlar oluyor. Anlık 700k olağan gayet. Gün içinde 1m görmüş. CS GO zamanı 1m olmadığı zamanlar da oluyordu. Abartıyorsunuz bazı şeyleri.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1700168935940.png

CS:GO geri dönmez. Oyuncu sayısında da düşüş yok. Hatta geçen senenin bu zamanlarına göre az da olsa artış var.
Ama markette düşüş olduğu doğru. O da bir süre sonra yine yükselişe geçecektir.
Oyun bir sene içinde elbette değişti, elbette artış olacak geçen senenin bu zamanlarına göre lakin bence bu senenin başına/ilk çeyreğine göre gözle görülebilecek bir oyuncu kaybı var. Valve developerleri CS:GO ilk çıktığındaki hataları hatta daha kötülerini CS2'de de yaptı. Önümüze tam olarak bitmemiş olarak sunulan bir oyunun oyuncu kaybı yaşamasını kabul etmemek ilginç olmaz mı? Gayet doğal birşey çünkü. Ben bu rakamları en son Shattered Web zamanı görmüştüm, gün içi max. 1M oyuncu vb... Ölüyor biraz ağır kaçtı evet ama oyuncu kaybı kesinlikle var.

Yeniliklere açık olun bence. CS 2 çok net CS:GO'dan daha iyi. Evet daha güçlü bir sistem istiyor ama bunun için sisteminizde küçük güncellemeler yapabilirsiniz.

Küçük güncellemeler:D
Şöyle örnek verebilirim buna. Herhangi bir APU işlemci kullanıyorsa bunun yerine R5 5600 alabilir. Fiyatı çok da pahalı değil. Biraz pahalı geliyorsa 2. ellere bakılabilir. Bu küçük bir güncellemedir yani gidip R7 5800X3D alsın demiyorum.

Ekran kartı olarak yine sıfıra para yetmiyorsa eğer tercihen 2. el GTX 1650, GTX 1660 bakılabilir.

CS 2 çok seven birisi, CS 2 çok oynayan birisi biraz masraf yapabilir. Bu oyuna değer bence.

Pazardan düşüş zaten yılda 3-4 kez olan bir şey buglar düzeldi bir operasyonla tüm oyuncuları toplayacaklar operasyonla birlikte oyun modlarını silahlar maplerde gelir.
Zaten azıcık yama notlarını görüyorsanız çoğu bug düzeldi bile duvar arkası ölme vs.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı