CS:GO girdap operasyonu kasa fiyatlarının düşüşü

Selamlar arkadaşlar. CS'de ki girdap operasyonu kasaları daha 3-4 güne kadar 8.70 TL gibi bir fiyattan satılıyordu. Şu 2-3 günde ise 6.10 TL gibi düşük bir fiyattan satılıyor. Benim de kasalarımın banları yeni yeni açılmaya başladığı için satmak istemedim. Sizce son günlerde TL'nin değer kazanması mı etkilemiştir bu fiyatları ve bu kasaların fiyatları ne zaman eski haline dönmeye başlar?
Yeni kasalar ilk çıktığında değerli olur çünkü eşyaları da çok değerlidir, eşya fiyatları dolar üzerine göre değiştiği için skinlerin fiyatı düşünce kasanın da değeri düşüyor. Ve kasa ne kadar kişide olursa o kadar kişi düşükten koyduğu zaman otomatik diğeri de benim kasam hızlı satılsın dediğinde düşüş döngüsü başlıyor. Dolar artıp skinler artana kadar yükselmez, 50-60 TL kar için her şeye zam gelmesinden iyidir düşmesi.

Yeni kasalar ilk çıktığında değerli olur çünkü eşyaları da çok değerlidir, eşya fiyatları dolar üzerine göre değiştiği için skinlerin fiyatı düşünce kasanın da değeri düşüyor. Ve kasa ne kadar kişide olursa o kadar kişi düşükten koyduğu zaman otomatik diğeri de benim kasam hızlı satılsın dediğinde düşüş döngüsü başlıyor. Dolar artıp skinler artana kadar yükselmez, 50-60 TL kar için her şeye zam gelmesinden iyidir düşmesi.
Tabi ki etrafımızdaki ürünlerin zamlarının düşmesi, kasaların fiyatından daha önemli. Ne de olsa bakiye yine Steam de kalıyor. Ama keşke dolar arttığında anında zamı yapıştırdıkları gibi dolar indiğinde de fiyatları indirmeyi bilseler..
Bu arada sizin operasyon ne durumda, açılmayan hafta hariç tüm görevleri bitirebildiniz mi?

@Yszuf Kim diyor onu 😀 Önceden yükselen fiyatın düştüğü çok şey oldu.
Ben diyorum. Zamanında 1,25'ten satılan kapsüller 1,75'e; ondan sonra ise şuanda 3 TL'lerden satılıyor. Bilip bilmeden/araştırmadan konuşmayalım lütfen 🙏

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı