CS:GO Görüntü ve Ses Ayarı önerisi

spriggan

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Geliştirme
Selam dostlar.

Uzun zamandır doğru düzgün CS oynamıyordum. Tekrar bir merak saldım. Ufak birkaç tüyo almak için forumdan destek alayım dedim. :)
Ekran ayarlarımı, Full grafik ve 1024x768 çözünürlüğe aldım.
Ses ayarlarımı ise hiç yapmadım. Kulaklıkla oynuyorum ve ses kasmak için hangi komutları kullanmalıyım?
Sizce en iyi grafik ve ses ayarları nedir? Uzun zaman önce bir ton konfigürasyon yapıyordum hepsini unutmuşum. Biraz araştırdım herkes farklı ayarlar kullanıyor. Sizin ayarlarınız neler ve neden o şekilde tercih ediyorsunuz?

cs.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
şu konsol komutlarını kullanmayı deneyin:
dsp_enhance_stereo "0";snd_mixahead "0.02";snd_pitchquality "1";snd_deathcamera_volume "0.0";snd_mapobjective_volume "0.12";snd_menumusic_volume "0.0";snd_mvp_volume "0.11";snd_roundend_volume "0.2";snd_roundstart_volume "0.06";snd_tensecondwarning_volume "0.35";voice_scale "0.62";snd_mute_losefocus "0";snd_surround_speakers "0"

şu konsol komutlarını kullanmayı deneyin:
dsp_enhance_stereo "0";snd_mixahead "0.02";snd_pitchquality "1";snd_deathcamera_volume "0.0";snd_mapobjective_volume "0.12";snd_menumusic_volume "0.0";snd_mvp_volume "0.11";snd_roundend_volume "0.2";snd_roundstart_volume "0.06";snd_tensecondwarning_volume "0.35";voice_scale "0.62";snd_mute_losefocus "0";snd_surround_speakers "0"
Teşekkürler dostum, çözünürlük için önerin var mı?
4:3 1024x768 iyi mi başka bir çözünürlük mü deneyeyim. Kullandığım Monitör 49' ultra wide screen. Çözünürlüğü ayarlayınca siyah kenarlar ile oynamaya alıştım sorun olmaz önerdiğin hiç bir ayar.

Ekleme : İlk mesajdaki resim bana ait. Oynadığım ekranı görün diye attım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı