CS:GO GTX 970 GPU kullanımı %25-30

NİGGA

Hectopat
Katılım
12 Mayıs 2015
Mesajlar
41
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Beyler CS:GO da Gpu kullanımı %25-32 arası. Neden bu kadar dusuk? 300 FPS arada 200 duşuyor.
dfsdf.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO gibi online oyunlar yapılan optimize ve modellenen grafik ayarlarından dolayı GPU'yu fazla zorlamazlar. Online olduğu için işlemciye biraz daha fazla yük bindirirler. Bir sorun göremiyorum. :)
 
Fps kilidinin kalkması lazım. Onu hallettiğini varsayarsak bu gibi bir oyunda işlemcinin ekran kartına darboğaz oluşturma ihtimali vardır. Yani işlemcin %100 kullanımdayken gpu %50 civarı olabilir.
Tabi bu işlemcine ve gpu'na bağlı. Ama fotoğrafa bakarsak %80 işlemci kullanımında %30 gpu kullanıyorsa, fps kilidi kalkınca gpu max. %50 civarı olur diye tahmin ediyorum.
 
FPS kilidi yok zaten fps_max 999 kodunu yazarak oynuyorum . Normalde bu deger 300 e sabit ama ben kaldırdım zaten foto da kalkık hali mevcut ve en fazla %36 gördüm.
 
Kilit kaldırılabilir. Ancak bu bir sorun değil. Herkeste böyle. Ekran kartına göre yük durumu değişiklik gösteriyor. Bende de 40-50 arasında. Ben de çok yüksek FPS değerleriyle oynuyorum. Yazılımsal bir ayarlama diyelim. FPS kilidini kaldırmak için konsola şu komutu yazabilirsiniz:

Kod:
fps_max 99999
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı