GTX 970 Düşük GPU Kullanımı

Benim derdim oyunun lobisinde %98-99 kullanıp oyuna girince %40 kullanıp 30 40 fpste oynamam çok düşüğüde alsam yükseğede alsam bi şey değişmiyor.

Cpu kullanımıda %70 oyunda

MSI Afterburner gibi bir programla değerlerinizi paylaşır mısınız? MSAA, FXAA ve V-Sync ayarları açıksa kapatın. Çözünürlüğü DSR ile 2K haline getirin. Sorun çözülüyor mu bir bakın.

Son düzenleme:
Sanırım darboğaz yapıyor ilginç ama %50 kullanılırken gpu, cpu %90

Profosyonel cs:go oyuncusu olduğum için çözünürlüğümü yükseltemem 1600x900 da oynuyorum.
Playerunknkowns Battlegrounds oyununda 2k yı kaldırcagını sanmıyorum. Bu iki oyun var zaten.

Oyunda öyle bir seçenek yok.

Buyrunuz Battlegroundstaki fps değerleri;

Dosya Ekleri

• 2.png
    2.png
    13,3 KB · Görüntüleme: 84
  • Adsız.png
    Adsız.png
    14,5 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
Oyunda öyle bir seçenek yok derken neyden bahsettiniz? MSAA, FXAA ve V-Sync'ten mi? Onlar her oyunda bulunan ayarlar çünkü. Konunun başında bazı oyunlardan örnek vermişsiniz. O oyunların oyun içi grafik ayarlarının fotoğrafını atabilir misiniz? Oyunu oynarken GPU kullanımı azalıyorsa sıkıntı orada olabilir. Bir de Nvidia Denetim Masası'ndan DSR'ı açmanız gerekebilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı