CS:GO Gümüş - Altın Arası Takım Arkadaşı

Tom Ganks

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
İngilizce'min yetmediği durumlarda takımıma bilgi verememem ve malum İngiliz arkadaşlar çok hızlı konuştukları için anlayamamam durumundan dolayı Türk takımı kurmak istiyorum.

Şu anda 2 kişiyiz benimle birlikte. 3 takım arkadaşına ihtiyacım var. Abartılı küfür etmeyen ( abartı diyorum bakın :) ), takım huzurunu bozmayan, zafer karşısında alçak gönüllü, yenilgi karşısında kendi hatalarını arayan, takım arkadaşlarına sevgi ile yaklaşan kendime takım arkadaşları arıyorum. Yaş sınırım yok, benimde zaten yaşım büyük değil. Olgun insanlar ile oyun oynamayı seviyorum.

Genelde terörist takımında AWP-Tec9, AWP-P250 ikilisini kullanıyorum. Counter takımında ise AWP-Five-Seven AWP-Usp-s kullanıyorum. Ana silahim AWP'dir.

Steam Community :: hayrikoc61 steam hesabım budur. Ekleyin, konuşalım.

(NOT: Takımda liderlik, üst rütbe olmayacaktır. Herkes eşittir. Takım ismi arıyoruz şu anlık sadece. Önerilerinizi alabilirim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamın aleyküm kardeşim silver 2 yim ister sen oynayabiliriz ruslar geliyor sürekli trolluyor rank atlayamadım istersen hafta sonları oynuyabiliriz

Steam ismim Falcon

Kardeşim bende Nova 2 yim. Takım olmayı çok isterim. Benimde ana silahım AWP
Bende sadece hafta sonları girebiliyorum sadece.
Steam adım HoşÇakal

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı