CS:GO güven faktörü düşük görünüyor

Mirzaaa

Picopat
Merhabalar, yaklaşık son 4-5 yıldır CS:GO oynuyorum ve şu sıralar arkadaşlarımla rekabetçi maça girerken onlarda benim güven faktörümün düşük olduğu uyarısı gözüküyor fakat bana böyle bir uyarı gelmiyor. Yaklaşık 1100 saatim var hile kullanmadım ne yapsam yapayım sürekli bu uyarıyı veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, yaklaşık son 4-5 yıldır CS:GO oynuyorum ve şu sıralar arkadaşlarımla rekabetçi maça girerken onlarda benim güven faktörümün düşük olduğu uyarısı gözüküyor fakat bana böyle bir uyarı gelmiyor. Yaklaşık 1100 saatim var hile kullanmadım ne yapsam yapayım sürekli bu uyarıyı veriyor.

Çok fazla Toxiclik yaptıysanız olabilir. Ama çözüm yolu bilmiyorum.

VAC yemiş insanları çıkartın listenizden Steam kütüphanenizi genişletin (daha fazla para yatırın) bunun gibi birçok şey var.
Bir de 1 hafta oyuna girmeyin rankınız sıfırlansın 1 maç atıp eski rankınızı alın.

VAC yemiş insanları çıkartın listenizden Steam kütüphanenizi genişletin (daha fazla para yatırın) bunun gibi birçok şey var.
Bir de 1 hafta oyuna girmeyin rankınız sıfırlansın 1 maç atıp eski rankınızı alın.

Tüm VAC'lı arkadaşlarımı sildim, 10 liraya bir tane skin aldım ne olur ne olmaz diye ve bilgisayardaki kötü amaçlı gözüken uygulamaları sildim oyun dosyalarını da doğruladım 2 tane eksik çıktı ve artık bu uyarı vermiyor. Maçlarda eskisinden daha çok eğleniyorum teşekkür ederim.

Tüm VAC'lı arkadaşlarımı sildim, 10 liraya bir tane skin aldım ne olur ne olmaz diye ve bilgisayardaki kötü amaçlı gözüken uygulamaları sildim oyun dosyalarını da doğruladım 2 tane eksik çıktı ve artık bu uyarı vermiyor. Maçlarda eskisinden daha çok eğleniyorum teşekkür ederim.
Hiç önemli değil ve arkadaşlarınıza hasar verdiklçe toxiclenirsiniz steam leveleinizi de arttırın derim

skinchangerdan vac ban yedim hepinize teşekkürler
Madem oyunda üçüncü parti bir yazılım kullanıyordunuz o zaman neden güven faktörünü bu kadar önemsediniz? Ayrıca konuda hile kullanmadığınızı belirtmişsiniz, skinchanger da hiledir bilginiz olsun.

Steam hesabınıza telefon numarası eklememeniz, fazla reportlanmanız, takım arkadaşlarınıza saygısızlık vb. şeyler güven faktörünüzü olumsuz etkileyebilecek şeyler. Bunun hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız, Youtube'da Chipetpet diye bir kanal bu konuda bir video yapmıştı, onu izleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı