CS:GO Güven faktörü nasıl arttırılır?

Katılım
13 Aralık 2018
Mesajlar
1.433
Çözümler
8
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 3100 / SAPPHIRE NITRO+ RX 5500XT SE 8GB / JAMES DONKEY Sata JD480 / Gigabyte B450M H / Apacer Panther 16 GB 3000 mhz / Power Boost VK-T01B 650W 80+Bronz
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Yazılım Geliştirici, Bilgisayar Teknikeri
Güven faktörü etkisi ile mi bilmiyorum ama her girdiğim 5 rank maçından 3'ünü delirmiş olarak bitiriyorum. Ya hile çıkıyor ya da kanser Rus takımları ile cebelleşiyorum. Güven faktörüm oldukça düşük sürekli oyundan çıkmam sebebiyle. Bu tür oyuncuların denk gelmesi güven faktörü ile alakalı bir durum olabilir mi? Sonuçta bu kanser kitlenin güven faktörünün az olduğu yerlerde olduğu aşikar. Sizin de fikirlerini almak istedim. Ayrıca güven faktörünü nasıl arttırabiliriz? Sürekli oynuyorum ama pek etkisi olmuyor sanırım. Uzun zamandır yerlerde.
 
Genel olarak takım arkadaşlarına saldırmadan ve devamlı oynayarak artıyor(hile kullanan kişilerle de fazla arkadaş olmamanız gerekiyor). Eğer banlandığınız bir oyun varsa faceit trust factör hep %0 da gösteriyor.
 
Genel olarak takım arkadaşlarına saldırmadan ve devamlı oynayarak artıyor(hile kullanan kişilerle de fazla arkadaş olmamanız gerekiyor). Eğer banlandığınız bir oyun varsa FACEIT Trust factör hep %0 da gösteriyor.

Yani belli sebeplerden oyundan atıldığımız zaman bu hep 0 da mı kalıyor, hiç düzelmiyor mu?
 
Yani belli sebeplerden oyundan atıldığımız zaman bu hep 0 da mı kalıyor, hiç düzelmiyor mu?
Yok. Başka oyunlardan bahsediyorum. Atıyorum Unturned oyununda hile açtın banlandın faceit bunu banlandı olarak gösteriyor ve güven faktörün %0 dan yükselmiyor. Şu ara Faceit trust factöre de güvenmemek lazım sistem kafayı yemiş durumda.
 
Yok. Başka oyunlardan bahsediyorum. Atıyorum Unturned oyununda hile açtın banlandın FACEIT bunu banlandı olarak gösteriyor ve güven faktörün %0'dan yükselmiyor.

Anladım hocam teşekkür ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı