CS:GO güven faktörü sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

Berat Keskin

Hectopat
Arkadaşlar bundan birkaç ay önce internette satılan 16 digitlik bir hesap aldım. Bu süre içinde hep o hesapla oynadım ilk başlarda güven faktörüm düşük olmasını normal görüyordum Prime satın aldım yine düzelmedi hemen düzelmez dedim oynamaya devam ettim ilk aldığımda hesap 10 lvl di biraz Steam leveli kastım hesaba 30 TL falan yükledim skin falan aldım 260 saat kastım bira kaç kez Steam'a mail attım fakat durum hiç düzelmedi. Bunun sorunu nedir?

Arkadaşlar bundan birkaç ay önce internette satılan 16 digitlik bir hesap aldım. Bu süre içinde hep o hesapla oynadım ilk başlarda güven faktörüm düşük olmasını normal görüyordum Prime satın aldım yine düzelmedi hemen düzelmez dedim oynamaya devam ettim ilk aldığımda hesap 10 lvl di biraz Steam leveli kastım hesaba 30 TL falan yükledim skin falan aldım 260 saat kastım bira kaç kez Steam'a mail attım fakat durum hiç düzelmedi. Bunun sorunu nedir?

Steam yorumu ve takipçi kasarsanız sorun düzelebilir belki.

Rankın ne? Steam'deki oyun sayını arttırmaya bak ben 300 saat SMFC idim güven faktörüm çok düşüktü övgü aldım aynı şekil devam etti. İndirimden 3-5 pahalı oyun aldım R6, Tekken vb oyunlar güven faktörüm düzeldi. CS:GO envanterine yatırdığın para güven faktörüne etki etmemektedir. Ama Steam hesabına yatırdığın para (levele ve oyuna yatırdığın para) güven faktörüne etki etmektedir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı