CS:GO güven faktörüm düştü

Daha fazla  
Merhaba iyi sosyaller! Hesabım 2 yıllık. Uzun zamandır rekabetçi oynamıyordum hatta rütbem de silinmişti. Son 10 maçımda +25 vurdum, 3 kere +40 vurdum. Sanırım takım arkadaşlarım da rapor ettiler ve güven faktörüm kırmızı hale geldi ve artık her maçımda istisnasız hile denk geliyor, 25 lvl hesaplar vs.

Sorum şu: Güven faktörümü tekrar nasıl arttırabilirim?

Merhaba iyi sosyaller! Hesabım 2 yıllık. Uzun zamandır rekabetçi oynamıyordum hatta rütbem de silinmişti. Son 10 maçımda +25 vurdum, 3 kere +40 vurdum. Sanırım takım arkadaşlarım da rapor ettiler ve güven faktörüm kırmızı hale geldi ve artık her maçımda istisnasız hile denk geliyor, 25 lvl hesaplar vs.

Sadece oynayarak arttırman mümkün övgü alırsan artar büyük ihtimal.

Güven faktörü yüksek arkadaşlarınla girerek, tek girdiğin zamanlarda takım arkadaşlarının övmesiyle ve overwatch izleyip doğru kararlar vererek yavaş yavaş arttırabilirsin ama zaman alacaktır.

Güven faktörün kırmızı oldu derken? Güven faktörüne nereden bakıyoruz?

Hileyi bırakırsan, steamde alışveriş yapıp geleni geçeni reportlamayıp normal bir oyuncu olursan zamanla güven faktörün düzelir. Övgü botu falan hikaye.

Oyunda mesela günde 5 el atıyorsan 1 el at. Az oynayınca oyundaki artık yapay zeka mı deyim her neyse, senin sıkıldığını düşünüp güven faktörünü yükseltiyor. Ha ben bunla uğraşmam aktif oyuncuyum diyorsan övgü botu satın alabilirsin veya maça girince takım arkadaşlarından rica edebilirsin. Beni övebilir misin ? karşılıklı övgü, Can you comment me vs artık gelene göre. Ben böyle böyle zamanında 100 tane kasmıştım. 20-30 tane falan yetiyor genelde organik olunca. Bu arada güven faktörünün düşmesini hileye bağlayan arkadaşlar var benimde sürekli güven faktörüm düşük. 2500 saatim var. Bir kere bile hile açmadım. Fazla vurunca karşıya gelen yeteneksizler zevkine rapor ediyor ve Valve'ın dandik sistemi faktörü düşürüyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı