CS:GO güven faktörünü öğrenme

Hocam dediğiniz teoride mantıklı fakat kesin bir sonuç verdiğini düşünmüyorum. Benim de bazen arama kısmında kişiler çıkmıyor fakat güven faktörünun düşük olma ihtimali mevcut değil.

Hocam bazen bende de bulmuyor ama oda 10 saniyelik. Yabancı bir kaynakta zamanında görmüştüm. Test etmek için birden fazla hesapta test edip denedik. Cidden kaynakta denildiği gibiydi. Kırmızı ve sarı güven faktöründe olanlarda oyuncu bulmuyordu bulsa da az buluyordu. Yeşil güven faktöründe ise her seferinde buluyordu.

Valve şu güven faktörünü kontrol etmemizi sağlayacak bir sistem yapsa daha iyi olurdu bu kadar uğraşmaktansa.

Tek başınıza güven faktörünüzü nasıl öğrenebileceğiniz göstereceğim.
Eğer oyuncu arama kısmında 20 kişi çıkıyorsa güven faktörünüz yeşildir.
Eğer oyuncu arama kısmında 10 15 civarı çıkıyorsa güven faktörü sarıdır. (bundan emin değilim)
Eğer az oyuncu çıkıyorsa hatta bazen hiç çıkmıyorsa güven faktörünüz kırmızıdır. (bulunan oyuncuların non Prime olma ihtimalide var)
Bu arada FACEIT ID finder güven faktörünü göstermiyor. Boşuna oraya bakmayın.

Eki Görüntüle 1731039
Tamamen doğru değil ama kırmızı olanlarda insan çıkmıyor yada çok az çıkıyor prime hesaba prime olmayan insan çıkmamalı normalde

Çok şükür 🙃

1681084518171.png

Peki güven faktörünüz neye göre düşüyor.

İki ihtimali var. Ya hile kullanırken VAC sisteminin tespit edebildiği hileyi kullanacaksın bu güven faktörünü direk kırmızı yapar ve Overwatch ban yersin. Ya da toxiclikten rapor yiyip güven faktörün düşer bunda da biraz zamana bırakıp ya da başkalarından övgü istersin tekrar güven faktörünü yükseltirsin.

Güven faktörüne bağlı olarak mı CS2 seçilebiliyoruz?

Valve güven faktörüne bakıldığını söylüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı