CS:GO haftalık item düşürme limiti

Schwaiz

Hectopat
Katılım
1 Mayıs 2020
Mesajlar
221
Arkadaşlar sorum belli haftada kaç kasa ve skin/graffiti düşüyor? Cevaplarsanız sevinirim.
Bunu soranlar vardı ama cevaplar hep farklı. Kimisi 2 skin/graffiti düşüyor diye kimisi 1 diyor kimisi 3 kasa düşer diyor. Kimisi sınırısz diyor. Tam olarak. Ne kadar veriyor? :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Herhafta 1 Kasanız garanti, Seviye atladığınızda 1 grafiti veya skin düşme garantisi var. Lakin bir ara sabah akşam oynuyordum o zaman haftada 2 kasa düşürdüm. Zaten oda 2 defa falandı sanırım

Reis duydumda limit var mı onu sordum yani bir süre sonra şansın bitiyor mu?

Netbilgiyi Steam hiçbir zaman açıklamıyor iken burada net bilgi vermek güç. Max 2 şahsen ben düşürdüm. Haftalık kasa ve skin limitiniz yok.
 
Konu açacaktım konunuzu gördüm bari buraya yazayım; Hocam ben hesabımdan 3-4 gündür aralıksız ölüm maçı girip +left yazdım bana 1 kasa ve 1 graffiti düştü, graffiti level aldığım için düşmüştü. Anladığım kadarı ile haftalık 1 kasa 1 tane rastgele level itemi hakkınız var. (level almamın sebebi arada bir girip 3-5 adam vuruyordum)
 
stattrak ve drop aynı anda kasılan serverlar var. isteyen t takımında afk kalıyor saatlerce, isteyen ct geçip t dekileri stattrak silahına kill kasmak için vuruyor. şuan hesaplarım aşağıdaki sw de afk olarak bekliyor.
(örnek drop & stattrak server: connect 91.200.42.10:27015 )

oynayıp hileler yüzünden tilt olmaktansa bunun gibi sw lerde afk kalarak düşürün itemlerinizi
 

Geri
Yukarı