Şu ilk mesajından sonra seni ciddiye alamıyorum dostum. VAC hata yapmaz eğer hile kullandıysan 10 yıl sonra ban atılabilir veya 10 saniye sonra. Kimse bilemez ve VAC'ın nasıl işlediği kimseye söylenmez.
Şu ilk mesajından sonra seni ciddiye alamıyorum dostum. VAC hata yapmaz eğer hile kullandıysan 10 yıl sonra ban atılabilir veya 10 saniye sonra. Kimse bilemez ve VAC'ın nasıl işlediği kimseye söylenmez.
Hileyi Main'de kullanmadığım için asla yaşayamayacağım sanırım. Dostum çok istersen git hile aç maçın ortasında VAC yiyorsun. Bu arada diğer attığın mesajlardan anladığım kadarıyla Valorant fanboyusun.
Hileyi Main'de kullanmadığım için asla yaşayamayacağım sanırım. Dostum çok istersen git hile aç maçın ortasında VAC yiyorsun. Bu arada diğer attığın mesajlardan anladığım kadarıyla Valorant fanboyusun.
İyi olmuş. Bir daha hile açma sende. Adamlarda sana keyfi ban atacaktı zaten. Valve daha batmadı kardeşim. Bilgisayarda en ufacık DLL kalıntısı sana VAC yedirtir. Her konuya v*lorant daha iyi diye mesaj atmayı da kes.
Arkadaşlar bu ban basit eğlenceden çıktıktan sonra oldu ve oyunda augla bayağı kill almıştım ilk girdigimde acemi er rütbeler doluydu onların reportlamasıyla oldu sanırsam basit eglenceden dolayı yemiş olabilir miyim Owerwatch banı.