CS:GO haksız Overwatch ban

Steam desteğe açıkladım ne olduğunu inşallah açılır iyi sosyaller herkese.

Bilgisayarında geçmişte hile yaptıgın oyunlar varsa belki arkada açık kalmış olabilir.

virüs programı var ondan kaynaklı olabilirmi?

Autohotkey ile alakalı olabilir mi onun üzerinde kod yazmaya çalışıyorum FPS tweaker gibi bayağı uzun süredir yüklü zaten yaklaşık 2 yıl falan olması lazım.

Autohotkey ile alakalı olabilir mi onun üzerinde kod yazmaya çalışıyorum FPS tweaker gibi bayağı uzun süredir yüklü zaten yaklaşık 2 yıl falan olması lazım.

3 parti yazılımlar hile olarak algılanabiliyor geçmiş olsun bu yüzden VAC banınızın kalkcagını düşünmüyorum.

3 parti yazılımlar hile olarak algılanabiliyor geçmiş olsun bu yüzden VAC banınızın kalkcagını düşünmüyorum.

RAM temizliği için kullanıyordum 2 yıldır sorun yoktu neyse iyi geceler dostum belki açılır

Overwatch'a 24 saatte 11 report yediğinizde düşersiniz. Maçınız, ilk önce Overwatch görevlisi tarafından kontrol edilir sonrada CS:GO admini tarafından kontrol edilir. Yetkili tarafından kontrol edildiğiniz için ve Steam bunu açıkladığı için banınız kaldırılmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…