CS:GO haksız Overwatch ban

Overwatch'a 24 saatte 11 report yediğinizde düşersiniz. Maçınız, ilk önce Overwatch görevlisi tarafından kontrol edilir sonra da CS:GO admini tarafından kontrol edilir. Yetkili tarafından kontrol edildiğiniz için ve Steam bunu açıkladığı için banınız kaldırılmayacak.

En son girdiğim maç 3 hafta önce Dust2 mapinde onda da zaten takımda 4. idim

Auto hotkey AHK script degil mi? Makro yapmaya yarıyor. RAM temizligi dediniz anlayamadım.

RAM temizliyici BAT uygulamasını tetikliyor onu zaten Google'dan bulmuştım bir daha bulamadım ama bu yüzden ban yedim galiba bilmiyorum

Zaten çok da önemli değil şu sıralar r6s oynuyorum.

O sebepten dolayı yeseydin VAC ban yerdin ama maçını admin izlemiş ve hile olduğunu görmüş Overwatch budur.

Bilmiyorum maç girmedim yazan şey şu.
görüş, hedef alma veya başka bir adil olmayan avantaj sağlayan harici bir yazılım kullanıldığına ve kalıcı bir yasağın gerekli olduğuna şüphesiz bir biçimde kanaat getirdi.
Dediğim gibi bugün sadece 2 el deathmatch attım o kadar ki maç girsem bile yoldaş giriyorum rankım Silver 1'di.

Steam desteğe onlarca mesaj atarsan ow banının kalkma ihtimali var.

VAC ban için ise gerçekten haksız yere yediysen düşükte olsa kalkma ihtimali var kalkan arkadaşların dediklerine göre bazısınınki 1 yıl sonra bazısı 80 gün sonra falan kendiliğinden kalkıyor.

3 hafta önce girdiğin maç yüzünden ban yediysen eğer %99 Steam hesabını açtığın an ban yemiş olman gerekirdi ölüm maçı falan atamaman lazımdı.

Kısacası Steam desteğe onlarca mesaj atmaktan başka çaren yok belki banın kalkar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı