TheVolquan
Hectopat
Yukarida da belirttigim üzere; "eğer bir VAC yasaklamasının bir hata sonucu verildiği tespit edilirse otomatik olarak kaldırılır."
Bunun icin destek ekibinin kontrol etmesine gerek yok.
Cok ama cok zor. Hatali olsaydi 2 sene bekletmezlerdi.
Cok ama cok zor. Hatali olsaydi 2 sene bekletmezlerdi.
Sistem otomatikman mi kontrol ediyor? Valve'ın kendi iletişim sitesinden iletişime geçmeye çalışırsak herhangi bir muhatap veya bir karşılık alabilir miyiz?
aynı IP'den giriş yapıldığı vesaire tespit edilip, benim hesabımda hile açmamasına rağmen aynı bilgisayarda daha önce başka bir hesaptan hile açtığı için ben de ban yemiş olabilir miyim?
Evet. Diğer soruya gelecek olursak, yasaklanma konularıyla otomatik cevaplar dışında ilgilenmiyorlar. Yani paylaştığım makaledeki bilgiler haricinde size özel bir bilgi verilmiyor.
VAC sistemi IP üzerinden herhangi bir işlem uygulanmamakta fakat bilgisayarda hile mevcut ise bu sizin hesabınızı da etkileyebilir. Zira Valve, VAC korumalı sunuculara güvenilir cihazlardan bağlandığınıza emin olun diyor.
"VAC tarafından yasaklanmayacağımdan nasıl emin olabilirim?
Sadece güvenilir makinelerden VAC korumalı sunuculara bağlanın. Steam'e bağlandığınız makinede hile yazılımının olup olmadığından emin değilseniz asla VAC korumalı sunucularda oynamayın."
VAC sistemi IP üzerinden herhangi bir işlem uygulanmamakta fakat bilgisayarda hile mevcut ise bu sizin hesabınızı da etkileyebilir. Zira Valve, VAC korumalı sunuculara güvenilir cihazlardan bağlandığınıza emin olun diyor.
Sistem örneğin benim VAC banımı üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen kontrol ediyor mudur?
Ve yediğimiz banların kayıtlarını Valve süresiz şekilde saklıyor mudur?
Yasaklanmanın hatalı olup olmadığını kontrol etmek için 2 sene beklediğini sanmıyorum. Bu hem gereksiz hem de haksızlık olur. Ne sebepten ötürü yasaklanma aldığınızı Valve elbette biliyor fakat bu konu hakkında zerre kadar bir bilgi sağlamıyor.
bunun örneği yok mudur?
Overwatch sonra VAC ban atıldıysa açılmaz demiştiniz.
Overwatch'dan VAC bana dönüşüp dönüşmediğini bilmiyorum
Son maçlarımın demosu vesaire kayıtları da silinmiş midir üzerinden zaman geçtiğinden dolayı?
O mesajların üzerinden bayağı bir zaman geçti. Sistemde değişiklikler yapıldı. Ben artık Overwatch yasaklanmalarının VAC yasaklanmasına dönüştürüldüğüne de pek şahit olmadım.
İlk verilen yasaklanma genelde burada belli oluyor. Hesap bilgilerinizi gizleyerek yazanları görsel olarak paylaşabilirsiniz.
Bu paylaştığım resim mi?
Daha detayli bir yazi olmasi lazim.