CS:GO haksız VAC ban yedim

Ticket At, Eğer şansını arttırmak istiyorsan Son maç kayıtlarını da Yanında atabilirsin.

Eğer Açılmazsa Zaten Hile Kullanıyorsundur.

Ya haksız ban yediysen zaten otomatik açılır. Hile kullanıp şurada boş konu açmanız sıktı artık. Bu kadar hile varken ban yiyenlerde haksız yiyor ne hikmetse.

Çok önceden internet kafeye girmiştim hesabımı zaten orasıda düzgün bir yer değildi ünlü olmayan bir yerdi oradan hesabımdan sürem bitdiği için çıkış yapmyı untudum bu yüzden olabilir mi acaba?

VAC Ban kaldırılabiliyor, ancak bu sizin isteğinize bağlı bir şey değil eğer hatalı ban ise otomatik kaldırılır. Yapabileceğiniz tek şey desteğe ticket atmak.

Bosuna destek ekibi ile vakit kaybetmenize gerek yok.

"VAC yasaklamaları kalıcıdır, tartışmaya açık değildir ve Steam Destek tarafından kaldırılamaz. Eğer VAC yasaklamasının bir hata sonucu verildiğine karar verilirse otomatik olarak kaldırılacaktır."

Haksız bir şekilde ban yemen Vac gibi bir anti cheatle imkansız. Daha iyi bir hile kullanmalıydın.

Ne vac'mış aga kimse de demiyor ki beyler alnımın akıyla aslanlar gibi mevlana açıp vac yedim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…