CS:GO haksız VAC ban yedim

Bir insan evladı da şu VAC banı haksız yere yemese şaşıracağım gerçekten. VAC ban atıldıktan sonra bir şey yapamazsın. Haksız bir durum varsa, onlar düzeltirler zaten.

haksızban.png
 
Ticket At, Eğer şansını arttırmak istiyorsan Son maç kayıtlarını da Yanında atabilirsin.

Eğer Açılmazsa Zaten Hile Kullanıyorsundur.
 
Ya haksız ban yediysen zaten otomatik açılır. Hile kullanıp şurada boş konu açmanız sıktı artık. Bu kadar hile varken ban yiyenlerde haksız yiyor ne hikmetse.
 
Steam desteğe yazsanız bile yardımcı olmazlar. Herhangi bir virüs uygulaması bile rahatça VAC ban yedirtir.
Yedirtmez ama Steam'e göre yedirtir. Yıllarıdır en iyi rage hilesini kullanıyorum ve hesabıma hiçbir şey olmadı. İlla bilgisayarımda virüs vb. yok derseniz başka bir bilgisayardan giriş yapılmış mı diye bakmanızı öneririm. Başka bir cihazdan da VAC ban yer.

Çok önceden internet kafeye girmiştim hesabımı zaten orasıda düzgün bir yer değildi ünlü olmayan bir yerdi oradan hesabımdan sürem bitdiği için çıkış yapmyı untudum bu yüzden olabilir mi acaba?
 
Merhaba, CS:GO'yu 2021.08 gibi tarihte biramıştım kısa süreliğine ve bugün neden olduğunu bilmediğim bir şekilde VAC ban yedim. Herhangi bir yazılım kullanmadım ve VAC ban yedim. VAC'ımı kaldırmak istiyorum zaten yazılım kursam neden ana hesabıma kurayim? GTA 5 PUBG gibi oyunlar var VAC banımı kaldırmak için ne yapmam gerek?
VAC Ban kaldırılabiliyor, ancak bu sizin isteğinize bağlı bir şey değil eğer hatalı ban ise otomatik kaldırılır. Yapabileceğiniz tek şey desteğe ticket atmak.
 
Ne vac'mış aga kimse de demiyor ki beyler alnımın akıyla aslanlar gibi mevlana açıp vac yedim diye.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı