Rauf Bey
Decapat
Daha fazla
Kardeşim, benim ilk oynadığım oyun CS 1.5'ti. CS:GO'yu ilk oynadığımda çok beğenmedim, o yüzden oynamaya devam etmedim. Daha sonra, 2018 yılında arkadaşlarımla oynayabilmek için tekrar CS:GO'ya döndüm. Oynamaya devam ederek alıştım ve 5 yıl boyunca neredeyse her gün oynadım. Skinler bile satın aldım. Ancak, 2022 yılında banlandım. Banlanmadan önce oynadığım son oyun rekabetçi moddaydı ve Dust 2 haritasındaydı. Karşı tarafta hile yapan bir Türk oyuncu vardı. Arkadaşlarımla birlikte onu uyardık ve hileyi kapamasını söyledik. Ancak kapatmadı, bu yüzden onu rapor ettim. Sonra, iki hafta boyunca CS:GO'ya girmedim çünkü vize sınavlarına hazırlanıyordum. İki hafta sonra, Steam'e girdiğimde iki bildirim aldım. İlk bildirimde, rapor ettiğim oyuncunun banlandığını bildirdiler. İkinci bildirimde ise tam olarak neden banlandığımı belirtmeden banlandığımı söylediler. Ne yaptığımı sorduğumda cevap vermediler. Sonra, Steam'deki Vac ban sebeplerine baktım ve 4 madde yazdığını gördüm. İlki hile kullanmaktı, diğer 3 maddeyi hatırlamıyorum. Kendim kontrol ettim ve bu 4 kuralı da ihlal etmediğimi fark ettim. Bana ne itiraz hakkı tanınmadı ve ne yaptığım söylenmedi. Bu haksız bir ban değil mi? Bana bunun sebebini söyler misin?Ya PUBG Mobil hilecisi burada utanmadan bana akıl veriyor bir de. 2005'te CS1.5 ile başladım ben CS oynamaya CSGO benim ilk oyunum değil. Ben şimdiye kadar hiç hile kullanmadım bir sefer gelip bana ban atan olmadı bunu yok inanmayanlar da banlanıyor demene istinaden söylüyorum. Anlayacağın yemezler yanlış yere dert yanıyorsun.
Adam bilgisayarında hile tespit etmiş ha oranın ha buranın deyip banlamış bu haksız ban olmuyor daha o da dediklerin doğruysa.
Son düzenleyen: Moderatör: