CS:GO haksız VAC ban

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya PUBG Mobil hilecisi burada utanmadan bana akıl veriyor bir de. 2005'te CS1.5 ile başladım ben CS oynamaya CSGO benim ilk oyunum değil. Ben şimdiye kadar hiç hile kullanmadım bir sefer gelip bana ban atan olmadı bunu yok inanmayanlar da banlanıyor demene istinaden söylüyorum. Anlayacağın yemezler yanlış yere dert yanıyorsun.

Adam bilgisayarında hile tespit etmiş ha oranın ha buranın deyip banlamış bu haksız ban olmuyor daha o da dediklerin doğruysa.
Kardeşim, benim ilk oynadığım oyun CS 1.5'ti. CS:GO'yu ilk oynadığımda çok beğenmedim, o yüzden oynamaya devam etmedim. Daha sonra, 2018 yılında arkadaşlarımla oynayabilmek için tekrar CS:GO'ya döndüm. Oynamaya devam ederek alıştım ve 5 yıl boyunca neredeyse her gün oynadım. Skinler bile satın aldım. Ancak, 2022 yılında banlandım. Banlanmadan önce oynadığım son oyun rekabetçi moddaydı ve Dust 2 haritasındaydı. Karşı tarafta hile yapan bir Türk oyuncu vardı. Arkadaşlarımla birlikte onu uyardık ve hileyi kapamasını söyledik. Ancak kapatmadı, bu yüzden onu rapor ettim. Sonra, iki hafta boyunca CS:GO'ya girmedim çünkü vize sınavlarına hazırlanıyordum. İki hafta sonra, Steam'e girdiğimde iki bildirim aldım. İlk bildirimde, rapor ettiğim oyuncunun banlandığını bildirdiler. İkinci bildirimde ise tam olarak neden banlandığımı belirtmeden banlandığımı söylediler. Ne yaptığımı sorduğumda cevap vermediler. Sonra, Steam'deki Vac ban sebeplerine baktım ve 4 madde yazdığını gördüm. İlki hile kullanmaktı, diğer 3 maddeyi hatırlamıyorum. Kendim kontrol ettim ve bu 4 kuralı da ihlal etmediğimi fark ettim. Bana ne itiraz hakkı tanınmadı ve ne yaptığım söylenmedi. Bu haksız bir ban değil mi? Bana bunun sebebini söyler misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hileciyim ama o oyunda değil :)
Tamam kardeşim sen haksız ban yemişsin, Valve seni kaybetmiş kusura bakma. Git şimdi mahkemeye ver benim emeğimi paramı çaldılar diye hadi. Biz de en ufak hilecilerden uzak bir şekilde CS oynamaya devam edebilmek için sizin gibileri raporlayıp kökünü kurutalım...

@365436 Ha bu arada ben yemedim diyorsun ya, sen yemedin diye haksız ban yok değil, CS go sadece senden ibaret değil, milyon tane oyuncu oynuyor oyunu.
Şu pubg oyuncusuna gelecek olursak, adam akıl vermiyor, neden ve nasıl ban yediğini söylüyor sana, eğer yanlış anlamadıysam diyorki, ben pubg'ta hile açtım ve kapattım sonra CS'ye girdim, eğer beni sırf pubg hilesi yüzünden banladılarsa bu haksız bir bandır, onlara ne pubg hilesinden, bu pubg geliştiricilerinin sorunu onların değil, ben onların oyununda hile açmadım kimseyi rahatsız etmedim ya, ona bakacaklar.
Bu bence de haksız bir bandır, adam sonuçta cs'de hile açmamış, ha eğer cs'de açarsa o zaman banlama hakları olur, aksi halde yok sen şunu yaptın, bu oyunda hile açtın, şu bilmem neyi yaptın diye sorgusuz sualsiz hiçbir uyarı yapmadan kimseyi banlamaya hakları yok, ama bunu her defasında yapıyorlar, sende öyle saf saf konuşup onların ekmeğine yağ sürüyorsun.

Ben PUBG'ta hile açtım ve kapattım sonra CS'ye girdim, eğer beni sırf PUBG hilesi yüzünden banladılarsa bu haksız bir bandır,

Sende öyle saf saf konuşup onların ekmeğine yağ sürüyorsun.

1- Sen hileciysen ve VAC Veritabanında karşılığı bulunan halihazırda Valve güvenlik ekibi tarafından fixlenmiş bir dosyayı bilgisayarında barındırıyorsan bu haksız ban değildir sen zaten onu o yüzden hak etmişsindir. VAC Veritabanında karşılığı olmayan bir dosyadan dolayı banlanmış değilsin ki haklı olasın bir sefer şu kafadan çık.

2- Beni hala ikna etmeye çalışma. Bir sefer yazdın görmezden geldim etiket atıp tekrar yazıyorsun. Haksızsın. Ben saf saf değil doğruyu konuşuyorum ve böyle yaparak kimsenin ekmeğine yağ sürmüyorum.

3- Yapman gereken buralarda dert yanmak değil. Yeni bir hesap açıp bu sefer bilgisayarına senin de bilgilerin dahil olmak üzere ne varsa sırtlayan çöp hile yazılımlarını güvenlik duvarını devre dışı bırakmak pahasına yaklaştırmamak sonra da erdemli her insan gibi bileğinle şu oyunu oynamayı öğrenmek karakter göstergesidir bu tür şeyler.

4- İnternette bir şey bedava ise satılan mal sizsinizdir diye bir laf var. Mal kısmından dolayı yanlış anlaşılmasın ürün anlamında kullanıyorum. Kimsenin umurunda olmayacak bir round PUBG için kim bilir nelerin karşıya geçiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haksız ya da hatalı hesap engellemeleri sistem tarafından kaldırılıyor diye biliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı