CS:GO haksız yere VAC yasakladı

Hocam adam 4 kere farklı hesaplarından da yemiş açılması çok düşük ihtimal. Steam zaten bu tarz durumlarda bir yanlışlık olduğunda hallediyor.

Aynı telefon üzerinden yemiş olabilirsin.

Hocam adam 4 kere farklı hesaplarından da yemiş açılması çok düşük ihtimal. Steam zaten bu tarz durumlarda bir yanlışlık olduğunda hallediyor.

Hayır destek uyuyor ben 6 ay girmediğim halde ow yemiştim 2 yıl aralıksız her gün desteğe yazdım 2 yıl sonra açıldı zaten CS:GO hevesimde kaçtı.

O zaman destek ekibine bir ulaş derim. Açacaklarını sanmıyorum ama denemekten zarar gelmez.

Hayır destek uyuyor ben 6 ay girmediğim halde ow yemiştim 2 yıl aralıksız her gün desteğe yazdım 2 yıl sonra açıldı zaten CS:GO hevesimde kaçtı.

Overwatch banları kalkabiliyor eğer bir yanlışlık olduğunu düşündüğünüzde Steam'e bu konu hakkında tekrar ticket atıyorsunuz ve Steam isterse tekrar değerlendiriyor maç geçmişlerinizi, oynayışınızı ama bu arkadaş söylediğine göre yan hesap açtıkça otomatik oradan da ban yemiş sanmıyorum öyle bir şey olduğunu.

Steam destekten mesaj gelmiş yine aynı mesaj hiçbir uygulama yok ben bunu biryerden biliyorum ama neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…