CS:GO haksız yere VAC yasakladı

Haksız yere VAC ban yeme olasılığınız %0,000001 olduğu için kimsenin size inanmasını beklemeyin.
Valve bu konuda ciddi ve "Abi valla hile yapmadım lütfen banımı açın pls bak kaç yıldır oynuyom yemin ederim hile açmadım açın banımı pls." diye mail atanlara da bakmıyor.
O yüzden eğer o hesapta bir kere bile size adil olmayan avantaj veren birşey yaptıysanız VAC ban yedim diye Valve'a ağlayamazsınız.
Yani artık o hesapta CS:GO VAC korumalı serverlarda oynayamazsınız.
Hahahah, saflığın bu kadarı. Valve'in Steam Support sayfası da benim gibilerin yorumu değil mi? Muhtemelen yaşın küçük. O yüzden nefesimi tüketmeyeceğim.

Ne de olsa anlayana sivrisinek saz.
Sana katılıyorum.

Hahahah, saflığın bu kadarı. Valve'in Steam Support sayfası da benim gibilerin yorumu değil mi? Muhtemelen yaşın küçük. O yüzden nefesimi tüketmeyeceğim.

Ne de olsa anlayana sivrisinek saz.

Çok üzülüyorum sana şu an. Steam Support sayfasında yazanlarla senin iddianın bir alakası var mı?
10 yıldır bu işlerin içindeyim report botculara hesap satıyorum diye havalara giren sensin. Ben sana kim olduğumu ya da bu konuda ne kadar bilgim olduğunu söylemedim. Normalde seni kâle almamam gerekir ama insanlara yalan yanlış şeyleri üst perdeden söylediğini görünce havanı bozasım geldi. Ben 25 yaşındayım. Sen kaç yaşındasın geçimini report botculara değersiz vaktini kullanıp hesap kasıp satarak sağlayan arkadaşım? Geçimini üstlenip seni eğitim almaya yönlendirebilirim istersen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hayatımda hiç hile kullanmadım, kullanmam da. Diğer 3 hesabım da VAC yedi. Bilgisayarım yeni sıfırlandı nasıl kaldırmak için bir şeyler yapabilirim?
Hesapta rozetler var operasyon ve 57 tane oyun var.

Hesabım:
Herkes öyle der. VAC gibi sizin oyun dışı dosyalarınıza erişmek istemeyen bir anticheat'den ban yediyseniz gerçekten bir şey yapmışsınızdır. Adamlar hile kullanıyorum deyip videoya çekiyor ban yemiyor siz yemişsiniz demek ki bir şey yapmışsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı