CS:GO haksız yere VAC yasakladı

hayır daha geçen gün sıfırladım bilgisayarı öyle birşey olsa bile kalmamıştır.
Baz alalım söylediklerinizi: hile kalıntısı yok, banlı telefon numarası ve e posta kullanılmadı ? ama diğer 4 hesabınızda ban yemiş bu bana pek güven vermedi hocam. Steam'e ticket attınız mı daha önce ?
Steam destekten mesaj gelmiş yine aynı mesaj hiçbir uygulama yok ben bunu biryerden biliyorum ama neyse.
Sürekli açtığınız her destek talebine aynı mesaj geliyorsa çok geçmeden, pek açılma ihtimali olduğunu sanmıyorum şahsen.

Baz alalım söylediklerinizi: hile kalıntısı yok, banlı telefon numarası ve e posta kullanılmadı ? ama diğer 4 hesabınızda ban yemiş bu bana pek güven vermedi hocam. Steam'e ticket attınız mı daha önce ?

Sürekli açtığınız her destek talebine aynı mesaj geliyorsa çok geçmeden, pek açılma ihtimali olduğunu sanmıyorum şahsen.
Attım ama hiçbir icraat yok.
Eğer açılmazsa plati.ru dan hesap alacağım

Konuya göz atan arkadaşlara şöyle bir şey söylemek istiyorum arkadaşın kullandığı hesaplara bakılınca ban yediği süreler dikkat çekiyor farkındaysanız

Steam Community :: らŤ尺ØЦŁ İlkini 159 gün önce yemiş sonra yeni hesap açmış

Steam Community :: らŤ尺ØЦŁ KeyDrop.com burda da 128 gün önce yemiş yani ilk banından çok bir şey geçmemiş

Steam Community :: cregZ bu ise3. hesabı ve 98 gün geçmiş yine 1 ay kadar bir süreye tekabül ediyor

Sonuncusu ise kendi hesabı onu da bugün yemiş. Garip.

Hocam VAC ban kaldırılamaz. Ama şansınızı deneyip ticket atın ama kaldırma ihtimali %30-%40. Kanıtlar eşiğinde söyleyin, üstüne gelin kaldırırlar.

Konuya göz atan arkadaşlara şöyle bir şey söylemek istiyorum arkadaşın kullandığı hesaplara bakılınca ban yediği süreler dikkat çekiyor farkındaysanız

Steam Community :: らŤ尺ØЦŁ İlkini 159 gün önce yemiş sonra yeni hesap açmış

Steam Community :: らŤ尺ØЦŁ KeyDrop.com burda da 128 gün önce yemiş yani ilk banından çok bir şey geçmemiş

Steam Community :: cregZ bu ise3. hesabı ve 98 gün geçmiş yine 1 ay kadar bir süreye tekabül ediyor

Sonuncusu ise kendi hesabı onu da bugün yemiş. Garip.
Ben hiç hile kullanmadım ama karşımda ki türkler bazen bana hile diyip hile açıyor ben bazılarına rankını sorduğumda ise lem,supreme,güzide diyorlar rankları benden yüksek ama hilenin ne olup olmadığını bilmiyorlar sanırım.

Ben hiç hile kullanmadım ama karşımda ki türkler bazen bana hile diyip hile açıyor ben bazılarına rankını sorduğumda ise lem,supreme,güzide diyorlar rankları benden yüksek ama hilenin ne olup olmadığını bilmiyorlar sanırım.
Hocam Valve kimseye durup dururken bir şey yapmadan ban atmaz, hadi diyelim karşınıza gelen çoğu kişi reportladı ve overwatch'e düştünüz hile kanaatına varıldı ve ilk hesabınızdan ban yediniz, ikinicisi de aynı şekilde diyelim, ama her seferinde mi suçsuzken tespit edildiniz ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı