CS:GO hala alınır mı?

ahlatliinsan

Hectopat
Katılım
1 Kasım 2020
Mesajlar
324
Makaleler
1
Herkese merhabalar. Yaklaşık 3-3.5 yıl önce CS:GO oyuncusuydum. Çok fazla hile olduğu için oyunu bir süreliğine bıraktım. Sonra hala canım istemese de son bir kez oyuna şans vermek istedim. Ama orada da hileyle karşılaşınca sinirlendim ve bende hile açtım. Tabi birkaç gün sonra VAC yedim. Şimdi canım çok CS:GO oynamak istiyor ama ücretsiz versiyonunda çok fazla hile var deniyor. İndirimde ne kadara düşüyor ve o fiyattan alınır mı? Teşekkürler.
 
Güvenlik faktörüm düştü, maçları 10 dakkada buluyor, lem'in bir altıyım, millet korkmadan hvh açıyor. Birde sunuculara saldırı yapıp, oyundan düşüyorum.
 
İndirime gireceğini sanmıyorum CS:GO'nun. Alacaksan şimdi al, hatta daha bile yükselebilir fiyatı dolar artarsa. Almaya değer mi konusuna gelirsek, bence değer. Güven faktörüne, rankına bağlı olarak non-prime ile karşılaştırırsak çok daha az hileci denk gelir karşıda.
 
Sakın alma 3 aydır temizim kendime geldim, bu tarz rekabetçi oyunlar sigaradan alkolden daha beter.
Aslında sıkı R6 oyuncusuyum ama işte bazen canım sıkılıyor ve farklı oyunlar oynamak istiyorum. FPS türünde oynadığım farklı bir oyun yok. Olmadı tekrardan Valorant oynarım. Çok sarmıyor ama napalım
 

Geri
Yukarı