CS:GO hala oynanır mı?

Arkadaşlar sorum belli CS:GO hala oynanır mı? Ben eskiden oyunu oynarken eğleniyordum ama artık eğlenmiyorum çünkü hileciler çok fazla oldu normal oyun oynayan insan bulmak zor artık oyuna girmiyorum bile bazen arkadaşlarımın zoru ile giriyorum zaten 1 maçta karşı takıma kesin hile geliyor bir maçta da oyundan sıkılıyorum yani oyun nedense bu aralar bana çok sıkıcı geliyor sizce hala CS:GO oynanır mı?

Az önce yoldaş girdim, adam bana USP ile kafadan tek attı ki, bunu yapabilecek 2 tabanca var: R8 ve Deagle.
Sonra bir daha girdim ve adamları rahat bir şekilde aldım. Hileler rekabetçide geliyordu bir aralar ama azalmış galiba.
Hileler yoldaşta daha yoğun. Canlı test yaptık, sonuç hiç hoş olmadı doğrusu.

Arkadaşlar sorum belli CS:GO hala oynanır mı? Ben eskiden oyunu oynarken eğleniyordum ama artık eğlenmiyorum çünkü hileciler çok fazla oldu normal oyun oynayan insan bulmak zor artık oyuna girmiyorum bile bazen arkadaşlarımın zoru ile giriyorum zaten 1 maçta karşı takıma kesin hile geliyor bir maçta da oyundan sıkılıyorum yani oyun nedense bu aralar bana çok sıkıcı geliyor sizce hala CS:GO oynanır mı?
CS:GO halen oynanabilen bir oyun fakat Prime özelliğin varsa çok hile gelmez,bende Unprime'ım 10 maçta 1 hile denk geliyor.Eğer almak istemiyorsan Prime özelliğini 21 Seviye kadar oynayıp açabilirsin.

CS:GO halen oynanabilen bir oyun fakat Prime özelliğin varsa çok hile gelmez,bende Unprime'ım 10 maçta 1 hile denk geliyor.Eğer almak istemiyorsan Prime özelliğini 21 Seviye kadar oynayıp açabilirsin.
Prime'ım var hala sık sık denk geliyor hile. Eskisi kadar sık değil o ayrı. Sadece hileler olması gerektiğinden biraz fazla. Faceit Allah'ın emri artık.

Genelde hile gelmiyor. CSGO'da çok hile var algısı rakip güzel vuruş yapınca milleti hemen hile hile demeye sürüklüyor. Her oyun 50 report yiyorum hile miyim değilim. Seçkin lobilerde pek fazla denk gelmiyor ve arkadaşın dediği gibi belli bir amaç uğruna oynuyorsanız sadece zevk amaçlı değilse Faceit'e girebilirsiniz.
Yüzde yüz katılıyorum. İnsanların psikolojisi öyle bir bozulmuş ki hileler yüzünden, birinci roundda karşıdaki adam usp'yle iki güzel headshot atınca hemen hile diye ağlayıp küfretmeye başlıyorlar. Daha dur bismillah yav😂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı