CS:GO hala oynanır mı?

Arkadaşlar sorum belli CS:GO hala oynanır mı? Ben eskiden oyunu oynarken eğleniyordum ama artık eğlenmiyorum çünkü hileciler çok fazla oldu normal oyun oynayan insan bulmak zor artık oyuna girmiyorum bile bazen arkadaşlarımın zoru ile giriyorum zaten 1 maçta karşı takıma kesin hile geliyor bir maçta da oyundan sıkılıyorum yani oyun nedense bu aralar bana çok sıkıcı geliyor sizce hala CS:GO oynanır mı?

Oynanmaz . Neden ?
1 . Hile
2. Kitle çok bilmişlik taslayan ve küçük yaş grubu ve oyunu dalgasına oynayan .
3. Haritalar tema , oynayış ( Benim kendi fikrim ) . Bu aralar oyuna çok harita eklendi ama hiç biri işe yaramaz .
4. Rank sistemi tam bir bela . 152 kazanma S3 kendi rankım . Geçen oynadığımda keleş bir adamla girdim lobide iken oyunu biliyorsun dimi fare tutmayı silah sıkmayı biliyorsun değil mi diye kendince küçümsedi . Sonra oyuna girdik maç yarılandı takım değişiyor keleş adam 5 öldürme 1 as 8 ölme ve bu skora sahip biri keleş olmuş .
Yani CSGO yerine WolfTeam Zula CS 1.6 falan oyna daha iyi kendi görüşüm .
Tamam CS den sıkıldık da zula ve WolfTeam'e düşecek kadar değil
Oynanmaz . Neden ?
1 . Hile
2. Kitle çok bilmişlik taslayan ve küçük yaş grubu ve oyunu dalgasına oynayan .
3. Haritalar tema , oynayış ( Benim kendi fikrim ) . Bu aralar oyuna çok harita eklendi ama hiç biri işe yaramaz .
4. Rank sistemi tam bir bela . 152 kazanma S3 kendi rankım . Geçen oynadığımda keleş bir adamla girdim lobide iken oyunu biliyorsun dimi fare tutmayı silah sıkmayı biliyorsun değil mi diye kendince küçümsedi . Sonra oyuna girdik maç yarılandı takım değişiyor keleş adam 5 öldürme 1 as 8 ölme ve bu skora sahip biri keleş olmuş .
Yani CSGO yerine WolfTeam Zula CS 1.6 falan oyna daha iyi kendi görüşüm .
Bide ben de keleşim ama o kadar kötü oynamam bir keresinde 104 puan almıştım o adamı başkası o ranka getirmiştir

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı