CS:GO hangi komut ile spawn bölgesi değişir?

Başlıkta tam olarak anlatamadığımı düşünüyorum ve şu videoda belirli komutlar yazarak spawn bölgesini değiştiriyor. Bunu nasıl yapabilirim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Başlıkta tam olarak anlatamadığımı düşünüyorum ve şu videoda belirli komutlar yazarak spawn bölgesini değiştiriyor. Bunu nasıl yapabilirim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam o mape özel sanırım. Smoke training için özel haritalar mevcut onlara özel olabilir veya LAN servere plugin kurmuşta olabilir. Oyun içinde böyle bir komut yok.

Anladığım kadarıyla practice mode sayesinde bunu yapabiliyor. Bunu internetten araştırıp bulabilirsin. Ben bir ara kurmayı düşünüyordum biraz zahmetli gibi duruyor ama değer.
Link atmak yasak mı? Bilmiyorum ama olay tamamen bununla alakalı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı