Oyunun dosya bütünlüğünü kontrol ederek açtım, ve böyle bir hata veriyor. Çoklu CPU kullanımını kapatınca düzeliyor fakat o zaman da aniden oyundan atıp çalışmayı durduruyor. Çözümünü bilen var mı?
Hayır. Kullanmıyorum.Ek yazılım kullanmıyorsun değil mi?
Bende de aynı sorun, neden kaynaklandığını bilmiyorum. Format attım duzelmedi.Oyunun dosya bütünlüğünü kontrol ederek açtım, ve böyle bir hata veriyor. Çoklu CPU kullanımını kapatınca düzeliyor fakat o zaman da aniden oyundan atıp çalışmayı durduruyor. Çözümünü bilen var mı?
Ben de format attıktan sonra bu sorun ortaya çıktı.Bende de aynı sorun, neden kaynaklandığını bilmiyorum. Format attım duzelmedi.
Yeni güncelleme ile alakalı olabilir bilemiyorum.Bende format attıktan sonra bu sorun ortaya çıktı.
Deneyeceğim sağolun.Bilgisayarı 32 bit iken arkadaşım da böyle bir sorun yaşıyordu fakat ilginç bir şekilde Dust 2'ye giremezken İnfernoya girebiliyordu. Bilgisayarını 64 bit yaptıktan sonra sorun düzeldi. Aynı durum mu bilmiyorum. Sadece belirtmek istedim. Belki işinize yarar.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.