CS:GO HeadShot Atamama Sorunu

Yani headshot atman için gereken şeylerden birisi odaklanma yani adamı gördüğün anda chmi ben gövdeye veya kafaya götürüyorum kendi kendime ben bunu o maplerde yapmadım ölüm oyunu basit eğlence gibi oyunlara fazla girerim ve orada kendimi bayağı geliştirdim bence o mapleri bırak bırak basit eğlence ölüm maçı girerek kendini geliştir.

Arkadaşlar aynı zamanda belirtmek isterim; genel olarak Ak47 ve AWP silahları ile oynuyorum. Counter T. iken ise M4A1-S silahı ile. Mesafeye bağlı olarak (örneğin adam yakında ise AK ile spraye uygun bir şekilde tarıyorum, orta mesafede ise ikişerli olarak kafasına sıkıyorum, uzak mesafede ise one tap atmaya çalışıyorum.) ateş ediyorum. Ancak orta ve uzak mesafede sıkıntılıyım, özellikle Dust 2 haritasında Long savaşlarında hep ölüyorum. Oynadığım genel roller tahmin edebileceğiniz gibi; ''AWP ve Lurker'' rolleri. Özellikle Lurker iken genelde sona kalıyorum, bu sebebten ötürü de adamlarla aramda illaki mesafeli bir savaş başlıyor. Ve genelde ölümümle de sonuçlanıyor. Bu yüzden aime ihtiyacım var, biraz da takıma bağlı olarak diyebiliriz sanırım.

Ben nokta ch önermiyorum. Yine normal cross'u küçültüp ortasında bir kafa boyutunda boşluk kalacak şekilde ayarlamanı tavsiye ederim. Zaten yeterince çalışıyorsun, bunu sık yapman yeterli olacaktır.

Bence hs atamamanın sebebi maç esnasında heyecanlanman olabilir. Adamı direkt gördüğün zaman sıkma, aim'i kafasına getir ve teker teker sık. Yakındaysa spray at, uzaktaki adama tek tek (olmadı ikili ikili) sık. Ateş edeceğin zamanki durumuna göre eğilmek de isabet oranını artırır.

Peki o zaman maç heyecanımı nasıl yenebilirim? Maç sırasında adamın kafasına aimi getirene kadar ölüyorum zaten, tarasam desem silahtan silaha bozuyor olay.

Belli bir süre sonra geçicektir oyuna yeni başladığından dolayı olabilecek şeyler olabildiğince oyuna odaklanmaya çalış zaten oyuna tüm dikkatini verince heyecanın olduğunu bile unutucaksındır. En azından bende öyle olmuştu.

zaten bu sıkı antremanı yaptıktan sonra 10-15 dakikalık free for all death match sunucularında sesi kapatıp önüme çıkan adamlara sıka sıka maç atıyorum, ardından da yeterince ısınmış olarak rekabetçi.

bi ara ''T'' şeklinde yapmıştım crosshairı, adamlar sürekli hareket halinde olduğundan kafalarını o boşluğa getirmek zor ve uzun bir süreç oluyor. o aradada ölüyorum.

Bir ara "t" şeklinde yapmıştım Crosshair'ı, adamlar sürekli hareket halinde olduğundan kafalarını o boşluğa getirmek zor ve uzun bir süreç oluyor. O arada da ölüyorum.

İçi boş Crosshair'ler bence One tap için uygun değil ekranı çok kaplıyor ve dikkat dağıtıyor nokta her türlü daha rahat bence.

Özellikle lurker iken genelde sona kalıyorum.

Çok safe kalıyor olabilirsiniz veya en arkadan gidiyor olabilirsiniz biraz daha agresif olarak entry fragger gibi oynayabilirsiniz.

Bu arada belirtmek isterim, ben 5 yaşımdan beri(ki o yaşımda oyun oynamaya başladım) konsol oyuncusuyum, arada ekipman alabilirsin, ekipmanı geliştir tarzında yorumlar gördüm; fikirleriniz için teşekkürler ancak dediğim gibi en nihayetinde bir konsol oyuncusuyum. Yıllardır Joystick' ile oynuyorum ve bilgisayar benim için bir yan araç. Yani Ps4' ümden oynayamadığım oyunları, ki buna da CS, LOL, gibi oyunları dahil ederekten, oynamak için bilgisayar kullanıyorum. O yüzden mouse, ve klavye alışık olduğum şeyler değil, yaklaşık bir yıl kadar önce başladım bilgisayara.

Peki ozaman maç heyecanımı nasıl yenebilirim ? Maç sırasında adamın kafasına aimi getirene kadar ölüyorum zaten, tarasam desem silahtan silaha bozuyor olay.
Ne de olsa bu bir oyun. Amaç eğlenmek. Böyle düşün. Troll oyna. İnsanlara bıçak atmaya çalış, zeus'la öldürmeye çalış flashbang ile trolle. Tadını çıkar. Arkadaşların ile konuşarak oyna. Bu sayede maç heyecanını yenebilirsin. Rahat ol yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…