CS:GO HeadShot Atamama Sorunu

Aim haritalarına girdim diyor zaten. Yazdıklarını okuyun ilk önce, ezbere cevap vermeyin.

Ezbere cevap vermedim. Aim haritalarına 5 defa girince hemen gelişmiyor zaten. Sürekli girsin.

Misal o profesyolen oyuncuların çoğunun FPS değerleri +144 FPS olduğundan bunun içinde 144 Hz monitörler kullanmaktalar. Bu 144 Hz ise oyunun daha da akıcı olmasını sağlar bu sayede daha iyi aim yani nişan alırsın. Yani demem o ki 144 Hz bir monitörün veya +144 FPS yoksa global olmak zor. Anca Silver veya nova olursun benim gibi :D.

Bence FPS bir bahane. Ben 23 FPS ile Gold nova 3 olmuştum. İstesem kasardım ama 23 FPS canımı sıkıyordu, en azından 30 FPS olsa iyi olurdu.

Bunların hepsi maç heyecanından olabilir. Adamı görür görmez ateş ediyorsunuz galiba aim almadan. Ya da o size sıkmaya başlayınca haliyle siz de refleks olarak ölmemek için direk ateş ediyorsunuz. Bu aslınds silahtan silaha değişir. Örneğin UMP 45 ile kafaya aim almanıza gerek yok taramanız yeterlidir. Ancak Deagle ile kafaya aim almanız gerekir. CT' de oynarken asla açılmayın. Bomba bölgesinde pusun. Bölgeye giren adamları ilk siz göreceğiniz için aim alarak ateş edin. Sonuçta bu bir oyun fazla kasmanızs gerek yok. Amaç eğlence zaten.

Aimbotz gibi aim haritalarında botları son hızda hareket etmelerini sağlayıp sadece kafalarına iam alıp hızlıca vurmaya çalış tabii öyle 1 2 haftada alışılmaz. 1 2 ay sonra rahat şekilde vurabilirsiniz yapmanız gereken rekabetci oyunlara girmeden 1 saat 40 dakika One tap çalışmanız olur eliniz daha ısınık olucağından daha rahat vuracaksınızdır.
Kendinizin daha rahat şekilde HS atabileceğiniz fov croshair çözünürlük gibi ayarları yapmanız gerekir bu kişiden kişiye değişir Crosshair için haritalar var oradan istediğiniz ayarı yapıp oynamaya devam edebilirsiniz.

Misal o profesyolen oyuncuların çoğunun fps değerleri +144 fps olduğundan bunun içinde 144 Hz monitörler kullanmaktalar. Bu 144 Hz ise oyunun daha da akıcı olmasını sağlar bu sayede daha iyi aim yani nişan alırsın. Yani demem o ki 144 Hz bir monitörün veya +144 fps yoksa global olmak zor. Anca silver veya nova olursun benim gibi :D.
Çok yanlış bir düşünce bence. Şu anda 144hz monitör kullansam da bundan 8 ay öncesine kadar 60hz monitörlü bir laptopla oynuyordum. 3 farklı hesabı sıfırdan global elite rütbesine çıkardım. Oynayan her türlü oynuyor yani. Arkadaşa tavsiyem de daha fazla oynamasıdır. Eli gittikçe alışacak,kas hafızası gelişecek ve patır kütür vurmaya başlayacaktır. 200 saat yüksek bir zaman değil. Zamanla olur umarım :)

Hangi antremanları öneriyorsunuz? Ben de çok yeni başladım (25 saat daha) oyuna fakat önceden başka oyunlardan çok fazla deneyimim tecrübem yeteneğim vardı, fakat CS:GO'da silah sekmesine alışamıyorum second scope yaparken ya da adamın mermisini strafe yaparak dodgelamaya çalışırken nereye hedef alsam zaten ebesinin nikahına uçuyor mermi :D o konuda öyle fakat çok hızlı reflekslerim var fakat mükemmel bi aim'e sahip değilim, bazen ıskalıyorum ve ıskaladığım zaman da batırıyor. Ben de aim geliştirmek istiyorum.

Hangi antremanları öneriyorsunuz? Ben de çok yeni başladım (25 saat daha) oyuna fakat önceden başka oyunlardan çok fazla deneyimim tecrübem yeteneğim vardı, fakat CS:GO'da silah sekmesine alışamıyorum second scope yaparken ya da adamın mermisini strafe yaparak dodgelamaya çalışırken nereye hedef alsam zaten ebesinin nikahına uçuyor mermi :D o konuda öyle fakat çok hızlı reflekslerim var fakat mükemmel bi aim'e sahip değilim, bazen ıskalıyorum ve ıskaladığım zaman da batırıyor. Ben de aim geliştirmek istiyorum.
CS:GO'da koşarak ateş edebileceğiniz 2 silah var BENCE. Birincisi P90 ikincisi Five-Seven. Onun dışında klavye-mouse kontrolünüz oynadıkça oturacak ve aniden durup,ateş edip, tekrar kaçabileceksiniz. Bunun oyunu daha fazla oynamaktan başka sihirli bir yolu yok bana kalırsa. Kimisi aim maplarında kendini geliştirir kimisi deathmatch serverlerinde kimisi public serverlerde kimisi ise rekabetçi maçlarında. ( bunu önermiyorum :D ) Nerede oynadığınızın önemi yok. Sadece oynayın :)

Bende oyuna başladığımda silverdım, maça girmeden önce 1 el ölüm maçı at kendinden yüksek rütbeli adamlar ile gir.
En iyi ısınma ölüm maçı. Kendi takım arkadaşlarını vurabildiğin sunucular var.

Aimin düzelmesini istiyorsan oyun süreni azalt. 4 hafta önce başlamışsın, 28 gün yapar, 200x 28= 7,14 saat / gün. Günlük 7 saat Cs go. Şimdi sana aimini artıracak yöntemi anlatıyorum.
  • Günde 1 saat kitap okuyorsun, oyuna odaklanmanı artıracak.
  • 2-3 Saat aile bireyleri ile sohbet ediyorsun, sesi daha iyi kasıcaksın.
  • Annen yemek yaparken yardım ediyorsun, özellikle soğan doğrarken yapacağın bilek hareketleri mouse kullanma kapasitesi artıracak, artık hiçbir hs kaçmayacak.
  • Ha bide hergün en az 8 saat gece uykusu ihmal etme, sahip olduğun bu dinçlikle o mermi o kafayı asla sıyırmayacak.
Hadi kolay gelsin, gelişmelerden haber et.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı