xetic Picopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 66 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar ne olur yardım edin, ne meret bir şeymiş bu korona gibi. Giremiyorum oyuna. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2021
Arkadaşlar ne olur yardım edin, ne meret bir şeymiş bu korona gibi. Giremiyorum oyuna. Ne yapmam lazım?
S sorunlar yorarlar Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 715 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #2 Oyunu bi Steam üzrinden açıp denermisin? (Bende böyle düzelmişti) Artı 0 Eksi
X xsemo02 Femtopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #3 Topluluk sunucularına girdikten sonra çıkan hata olabilir mi? Oyunu kapatıp açmanı istiyordu senden o hata olunca ama başka bir şey ise denk gelmedim daha önce. Artı 0 Eksi
Topluluk sunucularına girdikten sonra çıkan hata olabilir mi? Oyunu kapatıp açmanı istiyordu senden o hata olunca ama başka bir şey ise denk gelmedim daha önce.
KS KS xetic Picopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 66 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Haziran 2021 #4 sorunlar yorarlar dedi: Oyunu bi Steam üzrinden açıp denermisin? (Bende böyle düzelmişti) Genişletmek için tıkla... Yaptım Ne demek istediğini anlamadım Artı 0 Eksi
sorunlar yorarlar dedi: Oyunu bi Steam üzrinden açıp denermisin? (Bende böyle düzelmişti) Genişletmek için tıkla... Yaptım Ne demek istediğini anlamadım