CS:GO hesabı neden boostlanır?

homeros1

Megapat
Daha fazla  
Rekabetçi maçlarda ara ara denk geliyorum. Rakip te bir supreme yada global, silver/nova bir hesap ile oyuna giriyor. Yanına da 4 noob alıp onları boostluyor.

Şimdi merak ettiğim kısım acemi bir adamın hakketmediği bir rütbeye yükselmesi o kişiye ne gibi bir avantaj sağlıyor?

Benim göremediğim bir detay var sanırım kaçırdığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rekabetçi maçlarda ara ara denk geliyorum. Rakip te bir supreme yada global, silver/nova bir hesap ile oyuna giriyor. Yanına da 4 noob alıp onları boostluyor.

Şimdi merak ettiğim kısım acemi bir adamın hakketmediği bir rütbeye yükselmesi o kişiye ne gibi bir avantaj sağlıyor?

Oyunun en çok hile bulunan kısmı suprem/global elosundadır. Bu yüzden adam sıkıldığı için düşük ranklı hesapla maç girerek zevk alarak oynamak istemesindendir. Bende mesela arkadaşı boostluyorum şuan ikimizde novadan dmg olduk. Suprem ile maç girsem %90 ihtimalle karşıya hile geliyor ki arkadaşım dmg nin hakkını vererek oynuyor.

bazıları arkadas oluyorlar ama ben bu boost işlerine inanmıyorum adamlar kazanmışsa takım oyunu yapmışlar sizden daha iyi oynamıslar ben hiç sanmıyorum her raundu o adamın kazandırdıgına sizde takım oyunu yapın.

Bir hesabı boostlayıp üstüne onu oynamak çok saçma bir fikir. Sen o yetenek seviyesinde olmadığın için zaten kendini 200-300 atıp yukarılara çıkardın. Şimdi üstüne yeteneksiz olduğun için düşeceksin. Ya hesabı üzerine kar koyup satacaktır, ya da millete "ben keleş ı im ehe" diye hava atacaktır.

Rekabetçi maçlarda ara ara denk geliyorum. Rakip te bir supreme ya da global, silver/nova bir hesap ile oyuna giriyor. Yanına da 4 noob alıp onları boostluyor.

Hocam bizde öyle oynuyoruz ara ara arkadaşlarla bir lem iki nova 4 iki MG2 giriyoruz çok kolay rank atlıyoruz. Not: Bizimki Boost değil boostlattırmak için girmiyoruz herkes oynuyor yani tek lem olan oynamıyor.

Ayrıca lem olanda kendini boostlayamıyor 20-30 maç kazanırsa anca atlıyor ama arkadaşımız olduğu için bir problem olmuyor onun için.

Bazıları arkadas oluyorlar ama ben bu Boost işlerine inanmıyorum adamlar kazanmışsa takım oyunu yapmışlar sizden daha iyi oynamıslar ben hiç sanmıyorum her raundu o adamın kazandırdıgına sizde takım oyunu yapın.

Karşı takımdaki Silver adamlar 1'e 10 gidince onun üstüne yanlarındaki onlardan yüksek rütbeli adam adam taşıyınca takım oyunu olmuyor ama.

Karşı takımdaki Silver adamlar 1'e 10 gidince onun üstüne yanlarındaki onlardan yüksek rütbel i adam adam taşıyınca takım oyunu olmuyor ama.
adam her raundu kendimi kazandırmış kardeşim botmusunuz botla bile oynasa her roundu alamaz adam yani hepiniz 1 kişiye ölüp feryat ediyosanız knk boostluyolar ya bunları diye gidin oynamayın

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı