Ömer Gül 913
Hectopat
CS GO oynanmaz diyen bence daha oyunu bilmiyordur herkesin bildiği gibi mm de çok hile var. Mm zaten oynanmaz ama CS GO oynanır faceit oynayabilirsiniz gayet temiz preminyum alın oynayın.
Evet MM oynanmaz, CS:GO oynanmazdan kastımın bu olduğunu konu boyunca tartıştık zaten, CS:GO'nun daha doğrusu VAC tarafından korunan Valve sunucularının oynanmayacağını anlatıyoruz ancak olması gereken bu değil, bu olmaması gereken bir şey hatta.CS GO oynanmaz diyen bence daha oyunu bilmiyordur herkesin bildiği gibi mm de çok hile var. Mm zaten oynanmaz ama CS GO oynanır faceit oynayabilirsiniz gayet temiz preminyum alın oynayın.
Oyun motoru eski ve Türkiye sunucusu yok.
Bir tek bana mı hile gelmiyor.
Gittim yeni hesap açıp denedim gelmedi abartıyorsunuz: /
Lobide veya arkadaşında hile yoksa başlarda denk gelmessin tabii birisi bir kere açsa güven faktörü sonradan cozutuyor 21 seviyeye kadar işkence çekebiliyorsun.
400 saatim var prime hesap oldum 200 saatimde ve ondan önce 7 kez fln hile geldi abartma.Sorunun cevabı oldukça basit, nasıl bir oyunun her lanet elinde en az bir hile gelebilir? Bu oyun Cheat Engine ile para kasabileceğiniz ya da F12 yardımıyla ayarlarını değiştirebileceğiniz Google oyunlarından bile daha kötü korumaya sahip bir oyun. Evet, onları yaparken harcadığınız bir emek olmasına karşın CS:GO'nun anasını ağlatmak için sadece bir program indirmek yeterli, cabası ücretsiz! Yanında da musluk suyu promosyon. Lanet oyunda herhangi bir kişinin maç ortasında/başında “HvH” yazdığını görmemek mucize, ağlayıp da hile açanlar, direkt hileyle oyuna girenler, bir de buna alışan CS oyuncuları var tabii. Bu oyunu sadece “oyun” kısmını sevdiği için oynayanlara saygı duymaktayım, keza oyunun başka savunulacak hiçbir yanı bulunmamakta. Şu oyunda şimdiye kadar (Kesinlikle abartmadığımı belirteyim, 3 gündür oynuyorum, 39 galibiyetim var, önceden de oynardım lakin bu durumlar yüzünden bırakmıştım.) sadece 1 veya 2 oyunu kendi oynayışımla kaybetmişimdir, rakiplerimin (mevcut olanların) neredeyse hiçbiri bana denk olmamasına rağmen kaybediyorum bir şekilde. Anti-cheat, Valve'in eline yüzüne bulaştırdığı bir şey, ıkınmışlar sıkınmışlar ama yok, olmamış. Beceremedikleri bir şeyi yapmaya çalışmışlar; sonuç: Oynanmayacak kadar güzel, temiz bir oyun; yeme de yanında yat edasında, oynamak istersen de oynatmayacak nitelikte eğlenceli bir oyun. Şimdi buraya ekran fotoğrafları falan koyarım lakin üşeniyorum ki oyunun her eli aynı halt, fazla da kasmaya gerek yok. 10-15 dk. takılsam oyunda burayı galeri yapabilirim anlayacağınız. Kısacası CS:GO şu an rezalet...
1 ay önce Valorant oyuncuları oyunu bırakmışlardı hilelerin fazlalığından ağlayıp duruyorlardı. Twitter da durmadan dalga geçiliyordu, haberin yok sanırım bundan. Kendiniz bir şey görünce veya görmeyince, herkes bunu yaşıyor kafasından çıkın artık. Senin her maçına hile geliyor diye, herkeste böyle bir durum yok. Ben 1 sene içerisinde FACEIT top seviye maçlarında 1 veya 2 defa hileyle karşılaşmışımdır. Onlarda ucuz hileler. 200 dolarlık Valorant hilesi al bakalım Vanguard'a ne kadar sürede yakalanıyorsun.
Money talks.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.