CS:GO hesap kaç levelde seçkin olur?

Yanlış Bilgilendirme
Ben ücretsiz CS:GO oynuyorum, 21 seviyeye gelince hesabın Premium olacak diyor arkadaş. Doğru mu bu, bilgisi olan var mı?
Paraya kıyıp oyunu almadıysan seçkin olamıyor, ücretsizler öyle takılıyor. Hile azalır diye öyle ayırdılar ama kur farkından bizde pahalı olan oyun başka yerlerde çerez olunca o da fark etmedi. Macro/hile/bunny kaynıyor ortalıkta.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Paraya kıyıp oyunu almadıysan seçkin olamıyor ücretsizler öyle takılıyor. Hile azalır diye öyle ayırdılar ama kur farkından bizde pahalı olan oyun başka yerlerde çerez olunca oda farketmedi macro/hile/bunny kaynıyor ortalık da XD
Hayır 21. Seviyeye gelince "Seçkin Hesap " oluyor ve para verenlerle aynı katagoride oynayabiliyor.
 
Seçkin Durumu nedir?
Seçkin Durumu, CS:GO'yu satın almış kullanıcıların ya da Profil Seviyesi 21 ve üzerine çıkmış oyuncuların kullanabilecekleri bir özelliktir. Seçkin Durumu'na sahip olan oyuncular sadece Seçkin kullanıcılara sağlanan faydalardan yararlanabilir.

Seçkin Durumu'nu hesabıma nasıl ekleyebilirim?
Seçkin Durumu'nu hesabınıza iki şekilde ekleyebilirsiniz:


@ıFranKyı Bilginiz yok ise lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım.
 
21. seviyeye eriştiğinde 77 TL verip oyunu alanlarla eşit şekilde seçkin hesap hakkı kazanıyorsun evet. İster uğraşır yaparsın ister hiç uğraşmazsın direkt para verirsin. Pek bir farkı ya da önemi yok yani anlayacağın:)
 
Olmuyor.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    9,1 KB · Görüntüleme: 367

Yeni konular

Geri
Yukarı