CS:GO Hesap Satışı Yapan Siteler

Lynburk

Centipat
Bugün bir göz gezdireyim dedim. İçlerinde nadir madalyalı hesaplar da var. Rank Boost değil yani Win sayıları da yüksek hesaplar bunlar. Bu satışı yapanlar bu hesapları nereden buluyorlar acaba? Mesela bir satıcının diğer ilanlarına da baktım benzeri hesaplar mevcut. Bence hesabın ilk sahibi de değil. Bana kalırsa çalıntı hesaplar, sizin bir fikriniz var mı?

Bugün bir göz gezdireyim dedim. İçlerinde nadir madalyalı hesaplar da var. Rank Boost değil yani Win sayıları da yüksek hesaplar bunlar. Bu satışı yapanlar bu hesapları nereden buluyorlar acaba? Mesela bir satıcının diğer ilanlarına da baktım benzeri hesaplar mevcut. Bence hesabın ilk sahibi de değil. Bana kalırsa çalıntı hesaplar, sizin bir fikriniz var mı?
21 Level'e kadar kasıyorlardır. İyi oynayan biri ise hesabın rankını hızlıca çıkarır zaten. Bunu tek kişi yapmıyordur. 5-6 kişilik arkadaşlar diyelim. Herkes hesap açıp kasıyorlardır.

Kesinlikle bu tarz hesapların satın alınması taraftarı değilim.
Bu tarz hesapların alımı azalır ise;
Hesap çalma azalır ve oyun içi yüksek rütbeli bir oyuncunun 4 silver oyuncuyu boostlaması azalır.

madalyalı hesapların çoğunluğu çalıntı rus hesaplarıdır. satın alım geçmişindeki kart numarası ile steam desteğe başvurup hesabı geri çekiyorlar. hemen çekmeyebilirler 1 ay - 3 ay sonra yada envantere değerli bir bıçak eldiven skin almanızı beklerler

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı