CS:GO hiç akıcı değil

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi akşamlar arkadaşlar. Uzunca bir zamandır CS:GO oynamıyordum ve tekrar başladım. Ama oyuna girdiğimde eskisi gibi akıcı olmadığını farkettim. Aynı FPS değerleri aynı grafik ayarları ama sanki kasıyormuş gibi hissediyorum halbuki öyle değil. Bunu nasıl düzeltebilirim. Ekranım 60 Hz. Eskiden de böyleydi ama dediğim gibi çok akıcı bir şekilde görüntü vardı. Şimdi maalesef ki öyle değil. Ne yapabilirim bu konuda acaba ? Fikir verirseniz çok sevinirim...
Ek olarak, diğer oyunlarda durum böyle değil. Gayet çok akıcı bir şekilde görüntü oluyor. Durum CS:GO'da farklı maalesef.

Hocam sisteminiz iyi 60 fps altı alma şansınız yok. Optimizasyon ayarlarınızı bir gözden geçirin.
1602694234496.png
Hocam bu komutlardan dolayı olabilir mi acaba ? Dediğim gibi eskiden böyle değildi. En sonda -freq 60 komutu bulunmakta.

RAM'i çift kanal yaparsanız performansınız oldukça artacaktır CS:GO için.

Büyük ihtimal server kalitesi ile alakalı bu başlangıç komutları yanlış olabilir. Bu başlangıç kodlarını ping değerlerine göre yazıyorsunuz. O server kodunu hatırlamıyorum. Bu kodları silip girmeyi deneyin. Ping değerlerinizide paylaşırsanız iyi olur.
Düzeltme: -novid -tickrate 128 -high -threads (Parantez işaretleri olmadan CPU çekirdek sayısını yazın) +fps_max 0 +cl_interp 0 +cl_interp_ratio 1 +rate 128000 +cl_updaterate 128 +cl_cmdrate 128 +mat_queue_mode 2 -freq (Parantez işaretleri olmadan monitör yenileme hızını yazın) -refresh (Parantez işaretleri olmadan monitör yenileme hızını yazın) +cl_forcepreload 1 -nod3d9ex -nojoy Hocam bu kodları yazmayı denermisiniz?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı