Çözüldü CS:GO hiçbir hata vermemesine rağmen açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LXYEAN1

Hectopat
Makaleler
3
Hiçbir hata vermiyor ama açılmıyor. Bir süre çalışıyor gözüktükten sonra oyna yazıyor, oyunu silip tekrar yükledim. Dosyaları 2 kere doğruladım, Steam'i yönetici olarak çalıştırdım. Olmadı, ne yapmam lazım?

Çözüm
Windows u güncelledim sonra ekran kartımın sürücüsünü güncelledim girdi sonunda
Bu raporda bir sorun görünmüyor. Avast'ı kaldırdıktan sonra sistemi yeniden başlattınız mı? Bazen bu tarz kaldırma/kurma işlemlerinden sonra yeniden başlatma gerekebiliyor, yapmadıysanız yapın.

Yine olmazsa Windows'u güncelleyin, eski sürüm kullanıyorsunuz.

Bu raporda bir sorun görünmüyor. Avast'ı kaldırdıktan sonra sistemi yeniden başlattınız mı? Bazen bu tarz kaldırma/kurma işlemlerinden sonra yeniden başlatma gerekebiliyor, yapmadıysanız yapın.

Yine olmazsa Windows'u güncelleyin, eski sürüm kullanıyorsunuz.
Hocam yeniden başlattım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Banlanmazsınız, sonuçta sizin ne kullanacağınıza biz karar veremeyiz. Sadece korsan ürünlere destek vermiyoruz. Yine de sizin oyununuz orijinal. Yani soruna Windows'un korsan olması sebep olmuyorsa (ki böyle bir şey olabilir mi, emin değilim) yardımcı olabiliriz.

Banlanmazsınız, sonuçta sizin ne kullanacağınıza biz karar veremeyiz. Sadece korsan ürünlere destek vermiyoruz. Yine de sizin oyununuz orijinal. Yani soruna Windows'un korsan olması sebep olmuyorsa (ki böyle bir şey olabilir mi, emin değilim) yardımcı olabiliriz.

Hocam ben de isterim orijinal Windows aslında. Banlanır mıyım diye dememin sebebi daha önce başka bir forumdaydım. Orada Technopat çok sıkı bir forum diyorlar, hatta bazıları haksız yere ban yediğini falan söylüyordu. O yüzden ilk günden banlanmak istemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, benim dediğim adımları yapsa düzelme ihtimali yok mu?

...bazıları haksız yere ban yediğini falan söylüyordu...
Burada haksız ban bilerek atılmaz. Atılırsa yanlışlıkla atılır, sonra özür dileyerek kaldırılır. Haksız ceza yediğimi düşünüyorum başlıklı konulara bakın, hep bir kural ihlali vardır. Evet, katı bir yer. Ama bu kadar disiplinli olmasını da buna borçlu. Diğer yerlerle kıyasladığınız zaman okunabilirlik ve bilgi açısından fark olduğu anlaşılıyor zaten.
Hocam, benim dediğim adımları yapsa düzelme ihtimali yok mu?
Deneyebilir fakat bir etkisi olmayacaktır. Zira o DLL dosyasında bir sorun yok.

Burada haksız ban bilerek atılmaz. Atılırsa yanlışlıkla atılır, sonra özür dileyerek kaldırılır. Haksız ceza yediğimi düşünüyorum başlıklı konulara bakın, hep bir kural ihlali vardır. Evet, katı bir yer. Ama bu kadar disiplinli olmasını da buna borçlu. Diğer yerlerle kıyasladığınız zaman okunabilirlik ve bilgi açısından fark olduğu anlaşılıyor zaten.

Deneyebilir fakat bir etkisi olmayacaktır. Zira o DLL dosyasında bir sorun yok.

Bir arkadaş böyle dedi. 2004 sürümü altında artık çalışmıyor sanırım. Benim Windows sürüm 1909 Windows 10 Pro onunla alakası olur mu?

Olay görüntüleyicisi raporu paylaşın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı