CS:GO hile açmadığım halde kalıcı ban yedim

620001

Picopat
Katılım
24 Ocak 2023
Mesajlar
206
Çözümler
2
Arkadaşlar 1 hafta önce Prime satın almıştım, Prime aldıktan sonra oynamaya devam ettim dün pazar saat 10 gibi oyuna girdim rekabetçi oynayacaktım ama Overwatch ban yemişim. Steam desteğe yazdım geri dönüş yapmadılar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Overwatch banlar maalesef kalkmıyor. Yapacak bir şeyiniz yok.

VAC banda kalkmıyor ki zaten.

CS:GO'da Prime aldım artık oynamaya korkuyorum cidden şu an oyunu oynamıyorum ama o kadar çok haksız ban yiyen gördüm ki insanın içine bir kurt düşüyor. Valorant'ın sevdiğin yönüde bu bir sorun olduğunda en azından bir şans kendini kanıtlayıp banını açtırabilirsin ama çoğu zaman botlar cevap veriyor CS:GO'da ise hiç böyle bir şey yok.
 

Yapacak bir şey yok hocam şahsen bende Prime aldım oyunu oynamaya korkuyorum ve oynamaya değeceğini düşünmüyorum kişiden kişiye göre değişir ama CS'yi uzun süre oynadım ama Valorant çok daha iyi gibime geliyor (kişiden kişiye değişir) 250 TL'ye bir bıçak ya da 2 tane silah skini alırdınız

Ban konusunda geçmiş olsun paranız boşa gitmiş hiçbir şey yapamazsınız.
 
Overwatch banı yemek için 24 saatte en az 10 kişi tarafından raporlanmanız gerekiyor. Overwatch banı tek kişi tarafından incelenip atılmıyor. Onlarca belki de yüzlerce kişi inceliyor, inceleyen kişiler de csgo'da kimin hile olup olmadığını anlayabilecek kişiler 150+- win ve belli bir rank istiyor. Hatalı sonuçlar için de son olarak Steam onaylıyor. Vac banda belki de yanlış banlanmalar olabilir fakat Overwatchdan yediyseniz sebebi vardır.
 

Geri
Yukarı