Baştan söyliyim de linç için yazacaklar hiç yazmasın. Ben yaklaşık 1 2 sene önce ilk CS GO hesabımı açmıştım hile kullanıp ban yemiştim. Ondan sonra da hilesiz bir şekilde oynuyordum VAC ban yedim 600 saatlik bu arada. Galiba eski dosyalardan falan hile kalıntısı kalmış ondan VAC ban yedim. Herneyse lanet oyunu bırakamıyorum yeni hesap aldım 900 saati var şu an ve skinler falan çekeceğim. Skinler boşa gitmesin hesap da boşa gitmesin bu hile kalıntılarını nasıl temizleceğim yardımcı olursanız sevinirim. Yine söylüyorum hile açmadığın halde ban yemezsin falan gibi hiç yorum yapmayın yorum yapınca da elinize bir şey geçmeyecek. (Format atma şansım yok)
Dostum CS GO'yu Steam'den tamamen kaldırıp yeniden yükle. Yüklemeden önce arama kısmına CS GO yaz bir dosya çıkarsa onu da sil bu mantıkla hareket et sonra bir şey olmaz bence.
En temizi hard disk sıfırlayıp format atmak hile açan arkadaşıma öyle yapmıştım daha beraber giriyoruz hileyi çok açıp çok kez ban yersen galiba hardware ban yiyebiliyorsun ondan tam olarak emin değilim.
Hahaha ne peki? Yeteneksiz yüzsüzlerdir. Kendileri oynayamayıp hile ile ancak oynamayı becerebilen, diğer insanların zevklerini bozan yüzsüz insanlardır.
Hahaha ne peki? Yeteneksiz yüzsüzlerdir. Kendileri oynayamayıp hile ile ancak oynamayı becerebilen, diğer insanların zevklerini bozan yüzsüz insanlardır.