CS GO hile kalıntılarını temizleme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Melihh375

Hectopat
Baştan söyliyim de linç için yazacaklar hiç yazmasın. Ben yaklaşık 1 2 sene önce ilk CS GO hesabımı açmıştım hile kullanıp ban yemiştim. Ondan sonra da hilesiz bir şekilde oynuyordum VAC ban yedim 600 saatlik bu arada. Galiba eski dosyalardan falan hile kalıntısı kalmış ondan VAC ban yedim. Herneyse lanet oyunu bırakamıyorum yeni hesap aldım 900 saati var şu an ve skinler falan çekeceğim. Skinler boşa gitmesin hesap da boşa gitmesin bu hile kalıntılarını nasıl temizleceğim yardımcı olursanız sevinirim. Yine söylüyorum hile açmadığın halde ban yemezsin falan gibi hiç yorum yapmayın yorum yapınca da elinize bir şey geçmeyecek. (Format atma şansım yok)

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum CS GO'yu Steam'den tamamen kaldırıp yeniden yükle. Yüklemeden önce arama kısmına CS GO yaz bir dosya çıkarsa onu da sil bu mantıkla hareket et sonra bir şey olmaz bence.

En temizi hard disk sıfırlayıp format atmak hile açan arkadaşıma öyle yapmıştım daha beraber giriyoruz hileyi çok açıp çok kez ban yersen galiba hardware ban yiyebiliyorsun ondan tam olarak emin değilim.
İnşallah bir şekilde HWID ban yersin. Tamamen oynayamaz hale gelirsin. Ve umarım ki yardım edecek birisi olmaz.

Şu hilecileri linçlemeyi bırakın lütfen siz buna karışamazsınız reportla geç oyundan bela okuyunca bir şey olmuyor maalesef.

Hile kullananlar yüzsüz değildir dostum sal artık adamları lütfen ya.

Hahaha ne peki? Yeteneksiz yüzsüzlerdir. Kendileri oynayamayıp hile ile ancak oynamayı becerebilen, diğer insanların zevklerini bozan yüzsüz insanlardır.

Hahaha ne peki? Yeteneksiz yüzsüzlerdir. Kendileri oynayamayıp hile ile ancak oynamayı becerebilen, diğer insanların zevklerini bozan yüzsüz insanlardır.

İnsanlara hakaret etmeyi bırakıp hileler ile mücadeleye katkıda bulunmak daha mantıklı geliyor bence.

İnsanlara hakaret etmeyi bırakıp hileler ile mücadeleye katkıda bulunmak daha mantıklı geliyor bence.

O zaman yapta bir anti hile programı dağıtalım sağa sola.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…