CS GO hile kalıntılarını temizleme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
%appdata% ve Belgelerim klasöründe dosya bırakırlar genelde.

Bu arada, novada sıkışıp kalıp bunun sebebini hilecilere bağlayanlar doluşmuş yine :)

Bilgisayarımı düzelttiğimde faceit beklerim bana da hakaret edecekseniz bunu söylediğim için :)

Öncelikle yeni hesaba geçdiysen eski hile kalıntılarından ban yiyemezsin onda da açmışsındır bu bir gerçek ya 3. part yazılımın inject edilmesiyle ya da telefon bağlı bir hesabın vac ban yemesi gerekiyor yoksa boşa vac ban yiyemezsin sen bunu belirtme demessin ama ben kasıtlı yazıyorum.

Konuya açıklık getiriceksek VACNet sistemi benim bildiğim 30 günde sıfırlanıyor yani hile açtığını varsayalım, outdetected hile bile açsan yani anlaşılmış hile açmış olsan bile
VACNet 'de belirmen
Overwatcha çıkma şansın
Sana atılmış bütün reportlar
ve Trust factorun sıfırlanıyor

Eğer 30 gün oynamamazlık yapamam diyorsan regeditten steam kalıntılarının hepsini, steam içindeki userdata klasorundeki 730 klasorunu sil.(bunu yaparken cfg ayarlarını kaydet).Hile'nin cfglerini ve dll'lerinin hepsini ortadan kaldır genelde dll injectli hilelerin kalıntıları

Direk "C:\" içinde de olabilir
Belgelerim
AppData\Local
AppData\Roaming
C:\ProgramData
Bunların içinde hilenin ismindeki bir klasor goruyorsan sil.
Ordaki bahsettiğim 30 gün steam hesabına giriş yapılmamasıyla sıfırlanıyor.

Teşekkürler.
İnşallah bir şekilde HWID ban yersin. Tamamen oynayamaz hale gelirsin. Ve umarım ki yardım edecek birisi olmaz.
Kardeşim sen git kendi kendine eğlen. 1 2 yıl önce kullandım diyorum. Anlamıyorsun galiba.
Hahaha :D Ne peki ? Yeteneksiz yüzsüzlerdir. Kendileri oynayamayıp hile ile ancak oynamayı becerebilen, diğer insanların zevklerini bozan yüzsüz insanlardır.
Aynen linçlemeyelim kırmızı halı serip en lüks şekilde ağırlayalım. Hile kullananlar baş tacımızdır.
Dostum boş yapma ben 2 yıl önce kullandığım hileyi nasıl kaldırıcam diyorum hile kullanmıyorum. Yazma arkadaşım buraya 2 kez uyardım yazma Allah Allah.
Öncelikle yeni hesaba geçdiysen eski hile kalıntılarından ban yiyemezsin onda da açmışsındır bu bir gerçek ya 3. part yazılımın inject edilmesiyle ya da telefon bağlı bir hesabın vac ban yemesi gerekiyor yoksa boşa vac ban yiyemezsin sen bunu belirtme demessin ama ben kasıtlı yazıyorum.

Konuya açıklık getiriceksek VACNet sistemi benim bildiğim 30 günde sıfırlanıyor yani hile açtığını varsayalım, outdetected hile bile açsan yani anlaşılmış hile açmış olsan bile
VACNet 'de belirmen
Overwatcha çıkma şansın
Sana atılmış bütün reportlar
ve Trust factorun sıfırlanıyor

Eğer 30 gün oynamamazlık yapamam diyorsan regeditten steam kalıntılarının hepsini, steam içindeki userdata klasorundeki 730 klasorunu sil.(bunu yaparken cfg ayarlarını kaydet).Hile'nin cfglerini ve dll'lerinin hepsini ortadan kaldır genelde dll injectli hilelerin kalıntıları

Direk "C:\" içinde de olabilir
Belgelerim
AppData\Local
AppData\Roaming
C:\ProgramData
Bunların içinde hilenin ismindeki bir klasor goruyorsan sil.
Ordaki bahsettiğim 30 gün steam hesabına giriş yapılmamasıyla sıfırlanıyor.
Teşekkürler dostum yardımcı oldun baya.
Aklıma bir şey takıldı madem cs go da hile açmadığımız zaman vac ban yemiyoruz zaten açmıcam artık o zaman uğraşmıyım boşuna. Yoksa başka bir nedeni de var mı?

Son düzenleme:
Nedir bu hileci arkadaşlardan çektiğimiz daha dün özellikle sordum hile var mı dedim yok abi ben bileğimle oynuyorum dedi bugün oyuna girdiğimde ceza geldi 😀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı