CS:GO hile kullanımı ban yedirir mi?

Cevabı burada sanırım.

VAC sistemi hilenizi kullanırken tespit ettiyse bandan kaçamazsınız. Steame bu durumdan bahsettiyseniz durum daha kötü olabilir ban yemeyecekken ban yiyecek duruma gelmiş olabilirsiniz. VAC ban yerseniz kalıcıdır ne kadar yalvarsanız da kaldırmıyor Valve, Steam destekte bunu söylüyor zaten ''Eğer bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız'' falan filan incelemeye alabiliriz diyorlar Overwatch'e bir ihtimal (düşük ihtimal) tekrar düşüyorsunuz tekrar yargılanıyorsunuz diye biliyorum eğer bu ban VAC ise hiç bir şekilde kaldıramıyorsunuz.

Steam'e anlattıysan kardeşim açmış gibi bir bahaneye kanmaz yapıştırır VAC ban. Geçmiş olsun.
Steam çok güzel karşıladı şuan hesabınızda bir kısıtlama görünmüyor ancak overvaca düşmüşse bu durumda birşey yapamayız diyorlar, sanırım ilerleyen dönemde bir sorun olmayacaktır çünkü overvaça düşme ihtimalim yok diye düşünüyorum. Düşsem bile kimse bu oynayışa hile demez yani
Sanırım sorunu hallettim steam hesabınızla ilgili bir kısıtlama yoktur dedi overvac a düşüp ban yerseniz bunu kaldıramayız ancak şuan hesabınız bir sorun teşkil etmiyor dedi sanırım ilerdede bir problem yaşanmaz

konu bir tık zorlıycak ama ben zamanında ezglobal kullandım ban yemedim 2 yıl oldu

Ne kötü sistemleri varmış adamların. Örneğin LoL de bir kere bile inject ederseniz elbet ban yiyor hesap..

Ne kötü sistemleri varmış adamların. Örneğin LoL de bir kere bile inject ederseniz elbet ban yiyor hesap.

Ama kullandığım süre boyunca güven faktörüm düştü bana da hile gelmeye başlamıştı yani hemen hemen ceza yemiş kadar oldum zor kurtuldum rakibe hile gelmesinden.

Merhaba şu an aynı durumdayı ban yediniz mi? Bende 1 ay önce açıp kapattım sonra korkup 1 maç bile oynamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…