CS:GO hile oranı

CS:GO yüklemeyi düşünüyorum fakat ücretsiz sürümü olanı yükleyeceğim. İlk zamanlarda hep hileler vardı diye bırakmıştım. Şimdi tekrar indirip hevesimi almak istiyorum. Acaba hile oranı nedir? Eskisi gibi fazla mı yoksa sıkılıp bıraktılar mı artık?

CS:GO yüklemeyi düşünüyorum fakat ücretsiz sürümü olanı yükleyeceğim. İlk zamanlarda hep hileler vardı diye bırakmıştım. Şimdi tekrar indirip hevesimi almak istiyorum. Acaba hile oranı nedir? Eskisi gibi fazla mı yoksa sıkılıp bıraktılar mı artık?
Prime da çok düşük ama ücretsiz de %20 veya % 30 olabilir.

Ücretsiz sürümünü indiriyorsan her oyunda hile ile karşılaşman çok fazla. Binde bir hile olmayan gelir. Rütbe 21'e kadar seçkin de yapamıyorsun. 21 yapana kadar hilelerle oynamak zorunda kalırsın.

Seçkin hesapta bile hile çok fazla geliyor. Seçkin olmayan hesapta dayanmak için sabır taşı olmak gerekiyor. Bu oyun insanı delirtir. Umarım CS:GO iyice oyuncu kaybeder de Valve’ın aklı başına gelir diyorum sadece.

Parayla alırsan oyunu baya düşüyor oran ama parasız oynamaya çalışırsan 2-3 seviye olmadan oyundan soğursun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı