CS:GO hileci banlanınca kaybettiğimiz maç silinir mi?

Marshie

Decapat
Konu başlığında da gördüğünüz gibi CS:GO rekabetçi modu maçlarında, karşı tarafa hile gelip maçı kaybettiğimiz durumlarda ve o hilecinin sonradan banlanmasının ardından o maç iptal olur mu? Yoksa rank mı düşeriz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maçı kaybereseniz rankın tabii ki de etkilenecek.
O maçı karşı takım yani hile kullanan birisinin olduğunu düşündüğün takım kazanır ve o hileci yasaklanırsa karşı takım adına o maç, rank ve XP'ler silinir.

O hileciler yüzünden düştüğün rankın geri gelmiyor maalesef.
1100 kazanmam var böyle bir şey olmadı 30'dan fazla oyuncuyu reportlayıp oyundan yasaklanmasına sebep oldum ama hileciler yüzünden düşen ranklarım geri gelmedi.

Maçı kaybereseniz rankın tabii ki de etkilenecek.
O maçı karşı takım yani hile kullanan birisinin olduğunu düşündüğün takım kazanır ve o hileci yasaklanırsa karşı takım adına o maç, rank ve XP'ler silinir.

O hileciler yüzünden düştüğün rankın geri gelmiyor maalesef.
1100 kazanmam var böyle bir şey olmadı 30'dan fazla oyuncuyu reportlayıp oyundan yasaklanmasına sebep oldum ama hileciler yüzünden düşen ranklarım geri gelmedi.

Karşı takımın hileyle bir bağlantısı yoksa yani pre değillerse onlarında XP ve rankı silinmeyektir diye düşünüyorum ama oyuna birlikte 5pre olarak girdilerse ayrı tabii, zaten baktığımızda tek başınıza girdiğiniz bir oyunda takımınıza hile gelince bundan sizinde sorumlu tutulmanız mantıklı olmazdı.

Karşı takımın hileyle bir bağlantısı yoksa yani pre değillerse onlarında XP ve rankı silinmeyektir diye düşünüyorum ama oyuna birlikte 5pre olarak girdilerse ayrı tabii, zaten baktığımızda tek başınıza girdiğiniz bir oyunda takımınıza hile gelince bundan sizinde sorumlu tutulmanız mantıklı olmazdı.
Sen tek girsende etkileniyor XP ve rankın çünkü oynamasına izin vermişsin atmamışsınız maçdan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı