CS:GO hileden geçilmiyor?

Zula'ya geçtim sırf bu yüzden. Bir tane bile hile yok. Para yatırmadan oynuyorum ve hiç sorun olmuyor.
Zula denen çöplükte, herkesin eline +6 paralı silahlar olduğu için hile açtım. Adamlar hile açtığımı anlayıp ban atmadılar. "Lütfen oyuna hile programını kapatarak giriniz." diye bir uyarı verdi. Valve hiç olmasa bulduğunu banlıyor.

Hesabım yeni ve prime olmak için sürekli basit eğlence, rehine ve bomba imha modlarına giriyorum. 4 oyundan ikisinde mutlaka hile geliyor. Ben prime olana kadar rekabetçiye ölürümde girmem. Sende prime olana kadar girme bence. Hem az kalmış senin benim daha 15 levelim var. Az daha sabret.

2018'den beri oynuyorum 1000'den fazla saatim var.
Bu oyunda hileler asla bitmez bence. Valve hilelere çözüm getirmek için gram emek sarfetmiyor. Prime
Olsan bile hileler gelmeye devam edecek maalesef
Ha,tabiki şöyle bir çözüm var.Trust factor'unu yükseltmek bunla ilgili bayağı bi video var.

En iyisini yapıyorsun uzun süredir R6s oynuyorum. Karşıma 1 kez hile bile gelmedi. Oyunun tek sıkıntısı Toxic oyuncular.

Onun tek nedeni oyuncu sayılarının azalmasını istememeleri. Valve gibi oyuncusu çok olsa onlarda direk perma. Deve ile ilgili bir söz varda şimdi söylersem ceza alırım.

Zula'ya geçtim sırf bu yüzden. Bir tane bile hile yok. Para yatırmadan oynuyorum ve hiç sorun olmuyor.

Hemen terk et o oyunu.. 1 yılımı harcadım oyuna arkadaşlarımla beraber eski sistemim cs kaldırmıyordu çünkü. Sonunda olayı anladım. Sildim oyunu yeni pc topladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…