Zula'ya geçtim sırf bu yüzden. Bir tane bile bile yok. Para yatırmadan oynuyorum ve hiç sorun olmuyor.
Ama bu olmadı şimdi...
Zula'ya geçtim sırf bu yüzden. Bir tane bile bile yok. Para yatırmadan oynuyorum ve hiç sorun olmuyor.
Para verenler kazanıyor orada...Zula'ya geçtim sırf bu yüzden. Bir tane bile hile yok. Para yatırmadan oynuyorum ve hiç sorun olmuyor.
Zula denen çöplükte, herkesin eline +6 paralı silahlar olduğu için hile açtım. Adamlar hile açtığımı anlayıp ban atmadılar. "Lütfen oyuna hile programını kapatarak giriniz." diye bir uyarı verdi. Valve hiç olmasa bulduğunu banlıyor.Zula'ya geçtim sırf bu yüzden. Bir tane bile hile yok. Para yatırmadan oynuyorum ve hiç sorun olmuyor.
Lütfen oyuna hile programını kapatarak giriniz.
Bi ara çözmüşlerdi gene başladı hileler. Adam nereden geldiğimi her seferinde biliyor, pusuyorum bir yere adam pantolondan fırlar gibi bir anda ortaya çıkıp kafadan vuruş yapıyor. Hilesin diyince ''Ses kastım'' oluyor cevaba bak. Bende ses kasıyorum niye adamın yerini daha oyun başladığında göremiyorum acaba...
Rainbow Six Siege oynuyorum şimdi, CSGO gerçekten bitti.
Zula denen çöplükte, herkesin eline +6 paralı silahlar olduğu için hile açtım. Adamlar hile açtığımı anlayıp ban atmadılar. "Lütfen oyuna hile programını kapatarak giriniz." diye bir uyarı verdi. Valve hiç olmasa bulduğunu banlıyor.
Zula denen çöplükte, herkesin eline +6 paralı silahlar olduğu için hile açtım. Adamlar hile açtığımı anlayıp ban atmadılar. "Lütfen oyuna hile programını kapatarak giriniz." diye bir uyarı verdi. Valve hiç olmasa bulduğunu banlıyor.
Zula'ya geçtim sırf bu yüzden. Bir tane bile hile yok. Para yatırmadan oynuyorum ve hiç sorun olmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.