zoro043 Kilopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 707 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2020 #21 fgunduz090 dedi: Deve ile ilgili bir söz varda şimdi söylersem ceza alırım. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir sözdü hocam ?
fgunduz090 dedi: Deve ile ilgili bir söz varda şimdi söylersem ceza alırım. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir sözdü hocam ?
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 11 Mayıs 2020 #22 AB7SS dedi: Zula denen çöplükte, herkesin eline +6 paralı silahlar olduğu için hile açtım. Adamlar hile açtığımı anlayıp ban atmadılar. "Lütfen oyuna hile programını kapatarak giriniz." Diye bir uyarı verdi. Valve hiç olmasa bulduğunu banlıyor. Genişletmek için tıkla... Her hile oyuncuyu banlandığınımı sanıyorsun, yanılıyorsun. Zula zaten oynarken hile karşılaştığımı hatırlamıyorum ancak nooblar açıyor ancak hileyi.
AB7SS dedi: Zula denen çöplükte, herkesin eline +6 paralı silahlar olduğu için hile açtım. Adamlar hile açtığımı anlayıp ban atmadılar. "Lütfen oyuna hile programını kapatarak giriniz." Diye bir uyarı verdi. Valve hiç olmasa bulduğunu banlıyor. Genişletmek için tıkla... Her hile oyuncuyu banlandığınımı sanıyorsun, yanılıyorsun. Zula zaten oynarken hile karşılaştığımı hatırlamıyorum ancak nooblar açıyor ancak hileyi.
AB7SS Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.460 Çözümler 10 11 Mayıs 2020 #23 Nakerosu dedi: Her hile oyuncuyu banlandığınımı sanıyorsun, yanılıyorsun. Zula zaten oynarken hile karşılaştığımı hatırlamıyorum ancak nooblar açıyor hileyi. Genişletmek için tıkla... Zulada noob diye bir kesim yok. Para yatıranlar ve fakirler diye 2 ye ayrılıyor .
Nakerosu dedi: Her hile oyuncuyu banlandığınımı sanıyorsun, yanılıyorsun. Zula zaten oynarken hile karşılaştığımı hatırlamıyorum ancak nooblar açıyor hileyi. Genişletmek için tıkla... Zulada noob diye bir kesim yok. Para yatıranlar ve fakirler diye 2 ye ayrılıyor .
R Recep Bal Centipat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 144 Çözümler 1 11 Mayıs 2020 #24 181272 dedi: Para verenler kazanıyor orada... Genişletmek için tıkla... Bileği iyi olan her yerde kazanıyor. Kolsuzlar da ne yaparsa yapsın kaybediyor
181272 dedi: Para verenler kazanıyor orada... Genişletmek için tıkla... Bileği iyi olan her yerde kazanıyor. Kolsuzlar da ne yaparsa yapsın kaybediyor
1 181272 Kilopat Katılım 15 Ağustos 2017 Mesajlar 917 Makaleler 1 Çözümler 13 11 Mayıs 2020 #25 zoro043 dedi: Nasıl bir sözdü hocam ? Genişletmek için tıkla... Hocam ben oruçlu iken ban yersem orucum bozulur mu?
zoro043 dedi: Nasıl bir sözdü hocam ? Genişletmek için tıkla... Hocam ben oruçlu iken ban yersem orucum bozulur mu?
AB7SS Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.460 Çözümler 10 11 Mayıs 2020 #26 zoro043 dedi: Nasıl bir sözdü hocam ? Genişletmek için tıkla... Deveye diken insana.... neyse.
Zireael_ Centipat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 603 Çözümler 1 Yer Monitörün Önü Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2020 #27 Recep Bal dedi: Bileği iyi olan her yerde kazanıyor. Kolsuzlar da ne yaparsa yapsın kaybediyor Genişletmek için tıkla... Siz öyle sanın..
Recep Bal dedi: Bileği iyi olan her yerde kazanıyor. Kolsuzlar da ne yaparsa yapsın kaybediyor Genişletmek için tıkla... Siz öyle sanın..
AB7SS Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.460 Çözümler 10 11 Mayıs 2020 #28 Recep Bal dedi: Bileği iyi olan her yerde kazanıyor. Kolsuzlar da ne yaparsa yapsın kaybediyor Genişletmek için tıkla... Yazık, acıyorum.
Recep Bal dedi: Bileği iyi olan her yerde kazanıyor. Kolsuzlar da ne yaparsa yapsın kaybediyor Genişletmek için tıkla... Yazık, acıyorum.
1 181272 Kilopat Katılım 15 Ağustos 2017 Mesajlar 917 Makaleler 1 Çözümler 13 11 Mayıs 2020 #29 AB7SS dedi: Yazık, acıyorum. Genişletmek için tıkla... Hepimiz zamanında saçmaladık hocam. 181272 dedi: Peki benim 10 yaşımdayken canım CS oynamak çekmesi ve bir CD'nin üzerine kantır yazıp bilgisayara takmam? Bende küçükken böyleydim işte. Bu arada not: CD'den ilahiler çıktı. Genişletmek için tıkla...
AB7SS dedi: Yazık, acıyorum. Genişletmek için tıkla... Hepimiz zamanında saçmaladık hocam. 181272 dedi: Peki benim 10 yaşımdayken canım CS oynamak çekmesi ve bir CD'nin üzerine kantır yazıp bilgisayara takmam? Bende küçükken böyleydim işte. Bu arada not: CD'den ilahiler çıktı. Genişletmek için tıkla...
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 11 Mayıs 2020 #30 AB7SS dedi: Zula'da noob diye bir kesim yok. Para yatıranlar ve fakirler diye 2'ye ayrılıyor . Genişletmek için tıkla... Zaten ucuz 2 ve 5 lira zaten. Oyuna emek vereceksin bu kadar. Hemen 1 günde Pro olmuyorsun herhalde.
AB7SS dedi: Zula'da noob diye bir kesim yok. Para yatıranlar ve fakirler diye 2'ye ayrılıyor . Genişletmek için tıkla... Zaten ucuz 2 ve 5 lira zaten. Oyuna emek vereceksin bu kadar. Hemen 1 günde Pro olmuyorsun herhalde.