CS:GO hilesi nasıl silinir?

Rwlesk

Femtopat
Katılım
30 Nisan 2021
Mesajlar
1
Öncelikle 2 veya 3 hafta hile kullanmaya başladım ama rekabet rank maçlarına girmiyorum. Topluluk sunucularına giriyorum. Ondan sonra hileyi bırakma kararına vardım. Hilenin WinRAR dosyasını sildim ancak hile kalıntıları var mı yok mu bilmiyorum. Format mı atmam lazım yoksa hile kalıntılarını silebiliyor muyum? Hile CMD üzerinden yapıldı. İnsert tuşuna basınca hile geliyor. Bilen varsa anlatabilir mi? Bundan sonra da hile kullanmayacağım. Zaten anladım, kötü bir şey yapıyorum diye.
 
Kullandığınız hileye göre değişir. Bir kısmı iz bırakırken bir kısmı bırakmaz. Tavsiyem önemli dosyalarınızı bir yere aktarıp format atmak.
 
C dosyalarına ve Temp'e bırakmış oluyor kendini, iyice bir kurcalayın, görebildiğiniz yabancı her klasörü silin ve MB ile tam tarama yapın.
 
Hile oyun dosyalarına enjekte edildiği için VAC yiyeceksin. Hile kalıntıları silsen bile VAC yiyeceksin. Kaçışı yok.
 
Bu konu nasıl açıldı! Böyle konulara neden izin veriliyor. Yarın birgün karşımıza gelecek sonra. Topluluk diyor fakat sonra gelecek rekabetçi modunda da açacaklar.

Edit: Silmek istiyormuş. Fazla okumamıştım kusura bakmayın.
 
Bu konu nasıl açıldı! Böyle konulara neden izin veriliyor. Yarın girgün karşımıza gelecek sonra. Topluluk diyor fakat sonra gelecek rekabetçi modunda da açacaklar.
Çok abartıyorsunuz hile yapıcak olan kişi yine yapar ve burada tam olarak hileye teşvik yok nasıl kalıntılarını silebilirim demiş bizde söyledik eğer bir insan hile yapıcaksa bu tarz forumlarda dolaşmaz zaten
 
Bu konu nasıl açıldı! Böyle konulara neden izin veriliyor. Yarın girgün karşımıza gelecek sonra. Topluluk diyor fakat sonra gelecek rekabetçi modunda da açacaklar.

Biraz aşırı tepki veriyorsunuz sanki hocam. Kendini bilgisayara kopyalayan yazılımın kalıntıları nasıl silinir diye açılsaydı konu kimse bir şey anlamayacaktı. Arkadaş dürüstçe derdini anlatmış, hile kullanmayı bıraktığını de belirtmiş. Sizin hükmünüze ihtiyaç duyan bir olay yok. Başlıkta "Ben CS:GO'da hile kullanıp milleti oyundan soğutuyorum" yazmıyor ama siz öyle görmüşsünüz galiba.
 

Geri
Yukarı