CS:GO hızlı Alt+Tab nasıl atılır?

381640

Hectopat
Arkadaşlar CS:GO'da 1024 768 çözünürlüğünde oynuyorum. Masaüstü çözünürlüğümle aynı değil. O yüzden Alt Tab yavaş nasıl hızlandırılır? Başka mesajlara baktığımda.

nod3D9ex1​

Böyle bir kod yazmışlar. Bir arkadaşda bu kod ban yedirebilir diye yazmış doğru mudur?

Arkadaşlar CS:GO'da 1024 768 çözünürlüğünde oynuyorum. Masaüstü çözünürlüğümle aynı değil. O yüzden Alt Tab yavaş nasıl hızlandırılır? Başka mesajlara baktığımda.

nod3D9ex1​

Böyle bir kod yazmışlar. Bir arkadaşda bu kod ban yedirebilir diye yazmış doğru mudur?

Pencere moduna alabilirsiniz.

nod3D9ex1​

O kod ban yedirmez bende yazılı. Zaten Unlost FPS artırma videosunda o kodun ne işe yaradığını açıklıyor. Alt tab hızı için de yine Unlost'un FPS artırma videosuna bakabilirsin. Kullandığın duvar kağıdı bile etkiliyor.

İşine yarar mı bilmiyorum. Ama ben arka planı siyah yapıyordum. Hızlanmıştı.

Ekleme: o kodun ban sebebi olacağını sanmıyorum.

-nod3d9ex ve -nod3d9ex1 başlatma seçenekleri kaldırıldı diye biliyorum. Onlar yerine -disable_d3d9ex başlatma seçeneği gelmişti.

Bu başlatma seçeneğini kullanmak Valve'ın dediğine göre işlemci belleği kullanımını %40 kadar düşürmeye yarayan ve default olarak açık olan d3d9ex'i devre dışı bırakır.

Masaüstü çözünürlüğünüzü oyundakiyle aynı yapın fakat Windows çözünürlüğü değişince Hz'yi normale çeker ardından hznizi oyundakiyle aynı yapın sorunsuz Alt Tab atacaksınız.
Sadece oyuna girerken çözünürlüğümü değiştirsem olurmu.Yoksa hep mi 1024 768 kullanmalıyım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı