Zaten ben bu oyunu zamanında satın aldım. Sadakat rozetim var. Ama arkadaşın belirttiği şey, hizmet rozetleri. Yani ücretli satılan ya da belirli şartları yapınca verilen rozetler. Bir insan yardımcı yazılımlar ile, oyun saatini 6-7K saat kasabilir. Bu adam hile kullanmaz demek saçmalık. Bu oyun ücretliyken, böyle insanlar vardı. Ücretsiz olunca sayıları daha da arttı. Artık hizmet madalyası, oyun saati ya da belirttiğiniz sadakat rozetinin bir artısı yok. Hile açmak isteyen adam, en son çıkan güvenilir modda da açıyor.
CSGO Hizmet Madalyası almak için ne yapmamız gerekiyor. CSGO Hizmet Madalyası nasıl alınır ve alınan hizmet madalyası ne işe yarar.
www.multiplegame.com
CS:GO düşük gecikmeli sunucu yaptı da, biz mi oynamadık. O yüzden Topluluk sunucularında oynuyorum. Topluluk sunucuları, CS:GO seviyesine etki etmediğinden halen 14 seviyedeyim. Ayrıca insanları seviye, saat göre yargılamayı 2 senedir bıraktım. Gerçekten saat bu konularda etken değil. MMORPG hesap kasıp satanlar gibi, Steam ve CS:GO hesabı satanlar var. Araştırırsan 15-16 senelik bir Steam hesabı ve içerisinden 7-10K saat CS:GO oynanmış hesaplar bulabilirsiniz.
Oyunları eğlenmek için oynamayı unuttuğunuz için, her şeyde bir rütbe arıyorsunuz.
Bilmeden yorum yapıyor muşum.
Madalyaya göre oyuncu atan birinin, hile kullanan ve oyunbozanlık yapandan pek farkı yok. Sizin gibi insanlar içinde, Valve'nin bir şeyler yapmasını isterdim. Hatta istemekle kalmayıp, bu konuda Valve'ye güzel bir mesaj yazacağım.