CS:GO hizmet madalyası nasıl alınır?

Niye yani 2014 satın aldığım oyunda, halen 14 seviyeyim. Sadece topluluk sunucusu oynuyorum.
Seninle oyun atınca hile mi oluyorum? Bakış açınız çok garip. @Semickk1
Garip değil öyle. Oyun bedava artık. Karşıya sadakat rozeti olmayan bir adam gelmeyince hile olabilir diye düşünüyorum. Sadece ben değil herkes. Yani bilmeden yorum yapmayın lütfen.

Hizmet madalyası size güven faktörü vermiyor, oynadığınız saat, övgü miktarınız, hesabınızdaki eşyalar, steam leveliniz, arkadaş sayınız gibi değerler etkiliyor. Fakat hizmet madalyasının hiçbir etkisi yok.
Demek istediğim oynadığımız saat ile eşdeğer yani.
10 Rozetli bir insan görünce minimum 3k saat diyorum.
CS:GO 2014 yılında satın almama rağmen, halen 14 seviyeyim. Sadece topluluk sunucusu oynuyorum.
Seninle oyun atınca hile mi oluyorum? Bakış açınız çok garip. @Semickk1
Maalesef bunlar gerçekler...
İlk hesabım VAC yedi 2. hesap açtım prime aldım , sunuculardan 5-10 övgü istedim , steam leveli 10 yapıp maça girdim fakat karşıma gelen adamlar steam hesabı oluşturmamış , steam leveli 0 olan , 0 övgülü , 2-3 seviye insanlar...
Ha tamam böyle olamaz mı ? tabii ki olabilir fakat gel gör ki hepsi ya spinbot ya bunny XD

Zaten ben bu oyunu zamanında satın aldım. Sadakat rozetim var. Ama arkadaşın belirttiği şey, hizmet rozetleri. Yani ücretli satılan ya da belirli şartları yapınca verilen rozetler. Bir insan yardımcı yazılımlar ile, oyun saatini 6-7K saat kasabilir. Bu adam hile kullanmaz demek saçmalık. Bu oyun ücretliyken, böyle insanlar vardı. Ücretsiz olunca sayıları daha da arttı. Artık hizmet madalyası, oyun saati ya da belirttiğiniz sadakat rozetinin bir artısı yok. Hile açmak isteyen adam, en son çıkan güvenilir modda da açıyor.
CS:GO düşük gecikmeli sunucu yaptı da, biz mi oynamadık. O yüzden Topluluk sunucularında oynuyorum. Topluluk sunucuları, CS:GO seviyesine etki etmediğinden halen 14 seviyedeyim. Ayrıca insanları seviye, saat göre yargılamayı 2 senedir bıraktım. Gerçekten saat bu konularda etken değil. MMORPG hesap kasıp satanlar gibi, Steam ve CS:GO hesabı satanlar var. Araştırırsan 15-16 senelik bir Steam hesabı ve içerisinden 7-10K saat CS:GO oynanmış hesaplar bulabilirsiniz.

Oyunları eğlenmek için oynamayı unuttuğunuz için, her şeyde bir rütbe arıyorsunuz.
Bilmeden yorum yapıyor muşum. 🤣

Madalyaya göre oyuncu atan birinin, hile kullanan ve oyunbozanlık yapandan pek farkı yok. Sizin gibi insanlar içinde, Valve'nin bir şeyler yapmasını isterdim. Hatta istemekle kalmayıp, bu konuda Valve'ye güzel bir mesaj yazacağım.

Son düzenleme:
Asla gereksiz değil oyunda güven faktörü denilen bir şey var ve onu bırak karşıma madalyasız , 10 20 lvl adam gelince garip vurunca insan hile der yani.
Profili güzelleştirmeye ve güven faktörünü iyileştirmeye yarar.
Ayrıca Steam pazarından da başka madalyalar almanızı tavsiye ederim.
Arkadaş nova galiba.

Hangi yazılımla? Madalyalar oyun oynama süresine göre verilmiyor ki. İstersen bir ölüm maçına gir komuta '+left' yaz. Kimseyi vurmadığın için puan almazsın diye biliyorum. Oyunları eğlenmek için oynuyorum ve gayette eğleniyorum. Artısı yok dediğiniz her şeyin artısı var. Bu bahsettikleriniz güven faktörüne giriyor. Ve artık kimse öyle kafasına göre hile açamıyor seçkin maçlarda. Sizden daha çok oynadım, daha çok biliyorum. Biliyorum, biliyoruz ki konuşuyoruz burada. Güzide rank civarı ve üstünde madalyasız adamları almıyorlar artık lobilere. Aynı şekil bende. Atıyorum. Bu arada madalyalar oyun deneyiminizi de gösterir. Bilmeden yorum yapıyorsunuz.
Madalyaya göre oyuncu atan birinin, hile kullanan ve oyunbozanlık yapandan pek farkı yok. Sizin gibi insanlar içinde, Valve'nin bir şeyler yapmasını isterdim. Hatta istemekle kalmayıp, bu konuda Valve'ye güzel bir mesaj yazacağım.
Selam söylediğimi de iletin lütfen. Bütün takım istiyorsa oyunbozanlık olmaz bu. Zaten atma oylaması da takımca yapılıyor. Yani umursamazlar bile seni. Madalyasız adamı atanlar muhabbetini de ilk defa duyuyorum. Bahsettiğiniz kişiler zaten maça takım halinde giriyor. Atarsa lobide atar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı